Догори
Дати відгук

Кримчани зливають воду з систем опалення

Планують проводити перевірки квартир на предмет самовільного підключення та незаконного використання мережевої води.

1 хв на прочитання29 Жовтня 2020, 16:30
 Pixabay Pixabay
Поділитись:

У Криму люди   використовують  воду з систем опалення. Зокрема, про це ідеться у повідомленні кримського "міністерства інформаційної політики".

Інформується, що  співробітники "Кримтеплокомуненерго"  виявили факти споживання технічної води із систем опалення для побутових потреб. 

"Злив теплоносія веде до негативних наслідків і для самих жителів - порушується тепловий і гідравлічний режим системи теплопостачання, що тягне за собою погіршення комфортних температурних умов в житлових приміщеннях. При зливанні води з системи опалення знижується температурний режим у всіх сусідніх квартирах. Крім того, мережева вода не є питною, може бути небезпечною в епідеміологічному і радіологічному відношенні ", - повідомляє прес-служба з посиланням на директора підприємства Віктора Дойчева.

За словами Дойчева, розбір води з батарей і труб призводить до перерв теплопостачання і збільшення вартості тарифу на опалення. Тому на підприємстві планують проводити перевірки квартир на предмет самовільного підключення та незаконного використання мережевої води.

Відомо, що з 7 вересня, в Сімферополі, Бахчисараї та Сімферопольському району через посуху й обміління водоймищ почався третій, найсуворіший, етап обмежень подачі води. 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.