Догори
Дати відгук

Кропивничанин висадив 300 петуній у пам'ять про загиблих українців

Квіти висадив на центральній клумбі меморіального комплексу.

1 хв на прочитання12 Травня 2022, 08:39
ФОто: Суспільне Кропивницький ФОто: Суспільне Кропивницький
Поділитись:

Кропивничан Ігор Щербановський на Фортечних валах у Кропивницькому висадив квіти, вирощені у власній оранжереї.  Квіти висадив на центральній клумбі меморіального комплексу. Це – 300 петуній різних кольорів. За два-три тижні вони розростуться і заповнять всю клумбу. Квіти Ігор Щербановський виростив в оранжереї, яку облаштувала вдома його мама.

"Висадив від душі, в честь і пам'ять діток, матерів загиблих. Нехай ці квіти ростуть, квітнуть, щоб люди пам’ятали, не забували наших героїв, людей, які поклали життя", - каже Ігор.

До трьох тисяч саджанців Ігор Щербановський передав комунальним господарствам Кропивницького, щоб їх висадили на клумбах міста.

До слова, найближчим часом на Землю чекає найспекотніший рік.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
У Варшаві заборонять класти сумки на сидіння в транспорті
У Варшаві хочуть заборонити пасажирам класти сумки та рюкзаки на сидіння у транспорті
1 хв на прочитаннягодина тому
Гороскоп на 26 листопада 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на  середу, 26 листопада 2025 року
3 хв на прочитання2 години тому
Каталог виробників обладнання для агропереробки: 187 одиниць техніки, гранти до 8 млн грн та компенсація 25%
Фото: AgroPortal
Від сировини до продукту: презентовано каталог українського обладнання для агропереробки
2 хв на прочитання3 години тому
Фото: Зерновий дім
Мобільні зерносховища: поставлено обладнання на 1,5 млн тонн для Півдня та Сходу
2 хв на прочитання4 години тому
Насильство, наркотики та залежність: відверта розмова
6 хв на прочитання5 годин тому
21-річний вінничанин Аонішікі Арата виграв Кубок Імператора японського сумо
3 хв на прочитання7 годин тому
25 листопада — День без мовчання: світ говорить «ні» насильству над жінками
2 хв на прочитання7 годин тому
День супу гаспачо: історія страви та сучасні гастрономічні тенденції
1 хв на прочитання8 годин тому