Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Фінансові еконтренди: найшвидша міжнародна платіжна система dag-pay стартує в Україні

Фінансові еконтренди: найшвидша міжнародна платіжна система dag-pay стартує в Україні

5 хв на прочитання04 Вересня 2019, 21:44
Поділитись:

Дагкоїн — перша міжнародна криптовалюта, якою користуються для оплати товарів та послуг у бізнесі, а не для скуповування.

У Таллінні новою криптовалютою — дагкоїнами — вже оплачують товари (продукти: вино, оливкова олія, сир, сиро-в’ялене, м’ясо, каву) та послуги. На платіжному процесорі dagpay.io торгові точки реєструються за реферальним посиланням партнерів компанії і проходять процедуру верифікації. 

Чи відрізняються дагкоін від біткоіну?

Перша криптовалюта у світі була створена для того, щоб зупинити економічну кризу. Біткоін та технологія блокчейн — це криптовалюта, яка не стала платіжною системою, оскільки технологія блокчейн не дає можливості швидко проводити транзакції. Біткоін використовується на біржах, а отже є нестабільною валютою. 

На відміну від інших існуючих криптовалют, дагкоїн має свій платіжний процесор. 

Ріст популярності валюти спостерігається більше, ніж у 190 країнах світу. Її використовують для розрахунків у бізнесі більше 250 000 учасників, оскільки діє зручна програма лояльності та три виду кешбеку: 10%  — за особисті рекомендації, 10% — щотижневий кешбек від мережі та партнерский кешбек.

Державна підтримка

Естонський уряд надав ліцензію для Dagcoin, оскільки зацікавлений у створенні цифрової країни та контролює діяльність компаній, які зареєстровані й отримали державну ліцензію. Кількість випущених дагкоїнів обмежена — це 9 млрд монет, більше монет випускати не планується. Вартість криптовалюти росте кожного місяця завдяки збільшенню кількості людей, які її використовують як платіжний інструмент. 

Dagcoin позиціонує себе як децентралізована криптовалюта, яка обходить банківські установи. Тож комісія за переказ мінімальна. Це вигідно при переказах великих сум. 

Цифрова валюта дає можливість знизити вартість переказу до копійок. Вона є децентралізованою, і банки не впливають на її ціну. Натомість на стійкість криптовалюти впливає спільнота. Усі, хто має інтернет, можуть скористатись можливостями дагкчейну.

Історія створення

Європейську компанію Dagcoin було створено у березні 2018 року і сьогодні вона вже представлена більше ніж у 190 країнах світу. Криптовалюту Dagcoin розроблено на основі технології Dagchain. Розробка проекту розпочалася у 2016 році. А у березні 2018-го стартувала офіційна робота компанії. Було випущено 9 млрд монет. З них в обіг потрапило приблизно 2 млн монет. За цей час відбулась ринкова капіталізація у 370 млн євро. Ціна транзакції складає € 0,0005.

У чому переваги дагкоіну?

Європейську компанію Dagcoin було створено у березні 2018 року і сьогодні вона вже представлена у 184 країнах світу. Криптовалюту Dagcoin розроблено на основі технології Dagchain. Розробка проекту розпочалася у 2016 році. А у березні 2018-го стартувала офіційна робота компанії. Було випущено 9 млрд монет. З них в обіг потрапило приблизно 2 млн монет. За цей час відбулась ринкова капіталізація у 370 млн євро. Ціна транзакції складає € 0,0005.

Чому саме ця криптовалюта набирає такої популярності більше ніж у 190 країнах світу?

Швидкість — транзакція з одного гаманця в інший відбувається миттєво. За 1 секунду завдяки цій технологій є можливість здійснювати 1 млн. транзакцій на будь-яку суму. Це основна перевага цієї криптовалюти.  

Масштаб — найбільша проблема інших криптовалют у тому, що тільки обмежена кількість учасників можуть одночасно проводити до 1000 транзакцій. З дагкоїн будь-яка людина на планеті здійснює платежі без обмежень.

Майже нульова комісія — середня комісія за транзакцію становить 0,0005 євро, навіть якщо ви відправляєте 100 тис. євро.

У січні 2018 року в журналі Forbes з’явилась аналітична стаття експерта з криптовалют Шермана Лі. Він вперше розповів, що люди, які зайняті у криптовалютній індустрії, почали класифікувати криптовалюту на кілька технологій: Блокчейн 1.0; Блокчейн 2.0; и Блокчейн 3.0. 

Україна тільки приєднується

В Україні про дагкоїн тільки починають дізнаватися. Тож у бізнесу є можливість приєднатися до міжнародної спільноти, навчитися користуватися цією платіжною системою та стати інвестором міжнародного проекту, який швидко набирає обертів. Дагкоїн зацікавлений у створенні сітки послуг та партнерських мереж. Кріс Ресс, розробник дагкоїнів прогнозує, що найбільш сприятливу нагороду отримають терплячі користувачі. Як отримати 1 млн євро за три роки? Запишіться на презентацію за тел.+380675009807 та пройдіть навчання.

Довідка:

Ліцензії Dagcoin:
FRK000055 - Надання послуг віртуального валютного гаманця, 
FVR000073 - Надання послуг обміну віртуальної валюти на фіатну валюту (євро, долар).
Головний розробник Кріс Ресс — він є співзасновником Success Factory і Dagcoin, директором стратегічного розвитку компанії, ведення криптовалют (факти та аналітика). 
Засновником компанії Dagcoin є Нільс Гроссберг. А директор спільноти Success Factory — Карі Валрус, бізнес-тренер з ОАЕ. Просування DagCoin відбувається через спільноту Success Factory.

Всі у кого, є інтернет, можуть користуватись дагкоїнами.
Представник в Україні: Ірина Гейван, тел.:(067) 500-98-07

Автор: Оксана Олександрова

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
На Кіровоградщині лісгосп має сплатити понад 200 тисяч
Фото ілюстративне
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
1 хв на прочитання9 хвилин тому
Корисні поради від лікаря Сніданок
6 причин пити оливкову олію вранці: наслідки вас приємно здивують
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання7 годин тому
Фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
Фото: 24 Канал
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Подбайте про онлайн-безпеку: поради від кіберполіції
1 хв на прочитанняВчора
Синоптики пояснили, коли очиститься атмосфера над Україною від жовтого пилу
1 хв на прочитанняВчора
Через закупівлю сировини за завищеними цінами судитимуть кервництво держпідприємства
1 хв на прочитанняВчора
Ліси для майбутнього: SoftServe і WWF-Україна відновили гектар лісу на Львівщині
4 хв на прочитанняВчора