Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Війна
  • Кремль готується до капітуляції, але «колективний Захід» її не прийме — Гіркін (Стрєлков)

Кремль готується до капітуляції, але «колективний Захід» її не прийме — Гіркін (Стрєлков)

Лише повне знищення РФ має стати кінцем війни.

5 хв на прочитання03 Травня 2023, 07:31
Поділитись:

Кремль не збирається і навіть не хоче перемагати в цій війні. Про це заявив міжнародний терорист, колишній полковник ФСБ, перший «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков).

Він зазначив, що ні ідеологічно, ні практично у Кремлі не готуються до тривалої переможної війни, явно розраховуючи на її відносно швидке завершення. Тому цілком логічно, що російські війська, за винятком кровопролитних «м'ясних штурмів» на Донбасі, не готуються до наступу, а повсюдно перебувають у глухій обороні.

На думку терориста, залишення Херсона та відсутність спроб захоплення міста Запоріжжя («столиць відповідних суб'єктів РФ»), а також наявні відомості про підготовку евакуації цивільних установ у тилу наших військ у Херсонській і Запорізькій областях свідчать про те, що Кремль у будь-який момент готовий здати їх.

Тим часом Китай займає «ухильну» позицію в конфлікті, чекати від нього повноцінного «ленд-лізу» для РФ не випадає, а самостійно воювати навіть з однією тільки Україною, яка має як тил все НАТО, Росія зможе ще дуже недовго, оскільки витрачає набагато більше зброї, боєприпасів і військових матеріалів, ніж виробляє.

«До речі, суворо навпаки з 1941 роком, коли попри величезні втрати й евакуацію промисловості виробництво військових матеріалів стрімко зростало що далі — то більше, до 1943 року "покривши" всі втрати і дозволивши далеко обійти ворога з випуску основних видів озброєння», — констатує Гіркін.

Окрім того, еліти РФ роздроблені: значна частина оточення Путіна була, є і буде проти цієї «авантюри» та за максимальне повернення до довоєнного статус-кво («нехай навіть і з втратами у статусі, суверенітеті тощо»). Навіть часткової зміни «еліт» не станеться, а в міру того, як армія і тил будуть слабшати («чому "тихим саботажем" сприяє безліч агентів нашої олігархії у владі, у військовій промисловості, та й у збройних силах»), їх тиск на Путіна лише посилюватиметься.

Гіркін вважає, що з огляду на все вищезазначене керівництво РФ розраховує піти на «договорнячок» — щось на кшталт Хасав'юрта («тобто погано замаскованої капітуляції Кремля перед зовнішнім ворогом, подібною до капітуляції єльцинської мафії перед чеченськими бойовиками 1996 року»). Цей «другий Хасав’юрт» міг би бути реалізований до осені цього року або навесні (після виборів в РФ) року майбутнього.

Проте терорист переконаний, що «партнери на часткову капітуляцію РФ не підуть».

«Вони "нехило" вклались у цю війну, у них серйозні економічні та фінансові труднощі, загроза дефолту (США) — і "випустити наших придурків зализувати рани" вони не дозволять. "Тільки хардкор! Тільки тотальне знищення з повним пограбуванням!"» — говорить Гіркін.

На його думку, «колективному Заходу» потрібне повне виснаження РФ з наступною не «договірною капітуляцією», а з повним розгромом та подальшим переформатуванням. Ідеться начебто не лише про грандіозність історичного завдання «прибрати цю країну з карти», а й про розмір «баришів, яких англосакси не бачили з часів розгрому та утилізації Імперії Великих Моголів в Індії»). Гіркін вважає це завдання досяжним через слабкість військової машини РФ, гнилість, продажність, боягузтво і тотальну некомпетентність її віп-бюрократії.

«Закінчувати цю війну "дорогі західні друзі" наших лідерів мають намір у Москві. І ніяк інакше. Один покійний виродок — іудушка-Горбі — уже показав їм, як чарівно-легко можна перемогти і поставити на коліна Росію, коли на чолі її стоять гидкі нікчеми. І вони не лише "можуть", а й мають намір "повторити"», — заявляє терорист.

На думку Гіркіна, «Хасав'юрта 2.0» не буде. Якщо РФ у цій війні не переможе, то буде знищена як держава і як країна, занурившись у кілька регіональних воєн відразу, втративши щонайменше половину територій і населення, втративши («назавжди чи надовго») будь-яку політичну суб'єктність.

«А те, що в Кремлі цього досі не зрозуміли (і не бажають розуміти в принципі) — це не дивно. Ці люди і раніше "розумом не блищали" (а той, що був, — направляли на особисте і корпоративне збагачення за рахунок країни і задоволення особистого гедонізму), а тепер вони ще й сильно постаріли, примудрившись виростити собі ще більш убогу у всіх відносинах "зміну", на яку за звичкою покладають абсолютно безпідставні надії», — говорить терорист.

До слова, «бахмутська м'ясорубка» триває для обох сторін, але ЗСУ свої завдання вирішили, а росіяни ні — Гіркін (Стрєлков).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Війна
Будівля Харківського національного театру опери та балету, яка перетворила свій великий підземний простір на концертний зал, 25 жовтня 2023 року. Фото: Reuters
У Харківському оперному театрі облаштували концертну залу у підвалі — і вже готуються до виступів: ось як це виглядає
2 хв на прочитання03 Листопада 2023
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами»
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою
1 хв на прочитання29 Жовтня 2023
ООН опублікували швидку екологічну оцінку підриву Каховської дамби
1 хв на прочитання27 Жовтня 2023
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродують з молотка
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродають з молотка
2 хв на прочитання27 Жовтня 2023
На Одещині ухилянта, який "придбав" квиток за $7 тис., засуджено до 10 тис. грн штрафу
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Як підготуватися до можливого блекауту: топ порад
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Начальник районного ТЦК Одеси та його теща за короткий час "збагатилися" на майже 50 млн грн
3 хв на прочитання19 Жовтня 2023
140 тисяч українських переселенців було позбавлено грошової допомоги, причини
1 хв на прочитання17 Жовтня 2023