Котлети будуть повітряними та ароматними: несподівана порада від господинь

1 хв на прочитання16 Жовтня 2023, 21:01

Досвідчені господині запевняють, що саме батон, вимочений у цій рідині, надає котлетам особливого смаку.

Щоб котлети вийшли соковитими та смачними, багато господинь додають у фарш батон, який попередньо замочують у молоці чи воді. Але є ще один варіант, про який мало хто чув.

Отже, зазвичай, хліб замочують у воді, хоча деякі господині віддають перевагу молоку, вважаючи, що в цьому випадку котлети будуть більш ніжними і соковитими.

Хліб додається до фаршу для того, щоб котлети тримали форму і не розвалювалися. Є думка, що у молоці хліб для котлет краще не вимочувати. Справа в тому, що в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети можуть вийти жорсткими. Чого не скажеш про воду.

Хоча є третій варіант, у чому замочити хліб. Як виявилось, це чай. Головне, щоб він не був дуже міцним і також можна додати трохи цукру. Досвідчені господині запевняють, що саме батон, вимочений у чаї, надає котлетам особливого смаку.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: