Сезон кукурудзи у розпалі – не проґавте момент та заготуйте консервовані качани чи окремі зерна кукурудзи на зиму.
Для приготування вам знадобиться:
Кукузні початкі- 10 шт
Оцет – 2 столові ложки
Цукор- 6 столових ложок
Аспірин – за бажанням
Сіль- 1 столова ложка
Приготування
Каструлю заслати шкіркою кукурудзи , на верх викласти кукурудзяні початки , додати цукру залити водою поставити варити. Сіль додавати не потрібно. Варимо 25-35 хвилин, викласти в тацю з холодною водою, залишити на 10 хвилин.
Ножем зрізаємо кукурудзу та перекладаємо в банку.
Для розсолу беремо воду додаємо в неї цукор та сіль, довести до кипіння. Вимкнути та додати оцет.
Залити в банки , якщо вагаєтесь, що буде стояти, додайте аспірин, герметично закрити.