Догори
Дати відгук

Консервована кукурудза на зиму: смачний та простий рецепт

Розповідаємо класичний рецепт.

1 хв на прочитання04 Серпня 2023, 12:00
Поділитись:

Сезон кукурудзи у розпалі – не проґавте момент та заготуйте консервовані качани чи окремі зерна кукурудзи на зиму.

Для приготування вам знадобиться:

  • Кукузні початкі- 10 шт
  • Оцет – 2 столові ложки 
  • Цукор- 6 столових ложок 
  • Аспірин – за бажанням 
  • Сіль- 1 столова ложка 

Приготування

  1.  Каструлю заслати шкіркою кукурудзи  , на верх викласти кукурудзяні початки , додати цукру залити водою поставити варити. Сіль додавати не потрібно. Варимо 25-35 хвилин,  викласти в тацю з холодною водою,  залишити на 10 хвилин. 
  2. Ножем зрізаємо кукурудзу та перекладаємо в банку.
  3. Для розсолу беремо воду додаємо в неї цукор та сіль, довести до кипіння.  Вимкнути та додати оцет.
  4. Залити в банки , якщо вагаєтесь,  що буде стояти, додайте аспірин,  герметично закрити. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.