Догори
Дати відгук

Коли і чим закінчиться війна: астролог виносить вердикт

Щойно Юпітер увійшов на знак Нептуна — «Нептун» потопив «Москву», ворога України. І це був лише початок.

9 хв на прочитання21 Квітня 2022, 17:54
Поділитись:

Відповідаючи на запитання, хто переможе у нинішньому збройному конфлікті між Росією та Україною, блогер-астролог Марі Батінак вирішила винести свій вердикт.

Для цього вона розібрати ведичні гороскопи обох країн.

Астролог говорить, що на перший погляд ведична карта України дуже погана: майже всі планети або спалені, або ретроградні, або ослаблені становищем між знаками. Однак насправді розташування цих планет не таке вже й кепське.

У карті України дуже сильний 9 дім, який відповідає за удачу, моральні якості, судову та законодавчу системи, а також міжнародні відносини. Управитель 9 будинку — Сонце — у своєму знаку, сильне, у поєднанні з управителями 1, 4, 7 та 10 домів. Це дуже хороші планетні комбінації.

Юпітер із Венерою тут хоч і спалені, проте програма «ведик-хоро» дає цим планетам досить високі показники по шад-балу: цілих 126 % Юпітеру і ще більше — 140 % — Венері, що для спалених планет чимало.

Спалений Меркурій тут слабший — має лише 104% по шад-балу. Однак слабкою вважається планета, що має менше 100 % своєї сили.

Марс між знаками в 10 домі у гороскопі України набуває спрямованої сили, або диг-балу, що могло би вказувати на велику мужність і силу волі, здатність досягти великих цілей, якби Марс був ще сильнішим. Разом із Сонцем у Леві у 9 домі, Марс у 10 домі України може давати багато амбіцій цій країні, і через сильне Сонце ці амбіції можуть навіть виявитися успішними.

Таким чином вищезазначені планети, попри спалення і положення між знаками, все ж таки досить сильні, щоб мати можливість проявити свої позитивні властивості, припускає астролог.

Показники 9 дому України трохи псує Венера як господарка злого 6 дому. Поєднуючись із господарем 1 будинку Юпітером, вона утворює Дарідра-йогу, що несе злидні, бідність, страждання та труднощі.

Проте, з іншого боку, і Венера, і Юпітер, і Меркурій, бувши природними благодійниками і перебуваючи в восьмому домі від Місяця, утворюють іншу, більш сприятливу Адхі-йогу. Сенс цієї йоги в тому, що людина, яка нею володіє, опиняючись у важких ситуаціях, виявляє свої найкращі якості. Згідно з давніми ведичними текстами, людина з такою йогою буде багатою, відомою, хороброю і духовно розвиненою, обов’язково переможе своїх ворогів і проживе довге життя. На країну це також поширюється.

Лагна ослаблена злим аспектом від Марса з 10 дому і перебуванням у ній Раху, що аспектує її управителя — Юпітер у 9 домі. З іншого боку, Лагну посилює нюанс від її господаря з 9 дому на власний дім. Юпітер тут також досить сильний.

Таким чином, робить висновок Марі Батінак, незважаючи на всі недоліки, гороскоп України все ж таки має силу, достатню для того, щоби справлятися з труднощами. Країна має багато сприятливих планетних комбінацій, які можуть перекрити інші негативні показники.

Натомість на ведичній карті Росії набагато менше ретроградних планет, а спалених немає зовсім, але сам гороскоп загалом за багатьма показниками слабший за український.

Так, у гороскопі Росії дуже ослаблений 9 дім. Його управитель — Венера — розташована в злому 8 домі, у ворожому знаку, а в 9 домі перебуває Сонце, яке, хоч і сильне, але управляє не менш злим 12 домом. Таким чином, показники 9 дому серйозно порушені: удачі немає, моральні якості шкутильгають, міжнародні відносини з багатьма державами зіпсовані.

Лагна теж слабка: її управитель Меркурій має лише 85 % за шад-балом. Істотно послаблює Лагнеш злий аспект від Раху з 5-го дому, що впливає також і на саму Лагну.

Однак тут досить сильним виявляється 6 дім та його управитель — Сатурн у своєму знаку Козерога в 5 домі. Дім армії та військових значно посилює також аспект від Юпітера з 10-го дому.

На схильність до суперництва і часте залучення у різного роду конфлікти вказує положення управителя 7 дому Юпітера у 10 домі, а також Марс у 7 домі. Крім того, Марс як управитель 3 дому може давати конфлікти з сусідами та братами.

Юпітер у 10 домі Росії, разом із Сонцем у 9 домі, можуть також, як і Україні, давати багато амбіцій цій країні, через які вона і втягується у різні конфлікти. Але, враховуючи інші слабкі показники в цьому гороскопі, такі як слабкість Лагни та 9 дому, можливість успішної реалізації цих амбіцій невисока — для цього бракує удачі та життєвих сил, і навіть сильний 6 дім тут може мало допомогти всій ситуації загалом. Гороскоп Росії, за оцінками астролога, має недостатньо сил для того, щоб долати труднощі, порівняно з гороскопом України.

На основі гороскопів двох країн Марі Батінак робить прогноз на найближчий час.

В Україні зараз йде головний період Юпітера та підперіод Венери. З одного боку, це не дуже добре, тому що вони разом утворюють вищезгадану злу Дарідра-йогу, що несе крайню нуджу, бідність та страждання.

«І справді, в Україні зараз війна, жодна країна не захотіла б опинитися зараз на її місці. Але, з іншого боку, як я вже писала вище, ці ж планети, разом із Меркурієм, перебуваючи в 8 домі від Місяця, утворюють сприятливу Адхі йогу, що допомагає долати труднощі і перемагати ворогів. І це вже добре», — наголошує астролог.

Вона розповідає, що Юпітер до 13 квітня перебував у дружньому для себе Водолії, «що було непогано», а з 13 квітня він перейшов у свій знак Риб, «що стало ще краще».

Астролог пояснює, що відповідно до ведичної традиції, якщо планета, чий головний період чи підперіод зараз йде, опиняється в транзитах у сильній позиції, це завжди приносить великий успіх у справах тих домів, які ці планети перетинають, якими володіють або на які відкидають аспект.

«Риби — дуже сильна позиція для Юпітера, і саме у день його входження у цей знак українською ракетою «Нептун» було потоплено російський крейсер «Москва». Виходить, щойно Юпітер увійшов на знак Нептуна — «Нептун» потопив «Москву» — ворога України. І це був лише початок. Далі буде ще краще», — запевняє Марі Батінак.

Вона говорить, що  з 26 квітня на знак Риб входить Венера, з’єднуючись там із Юпітером. І разом ці дві добрі планети зможуть принести Україні довгоочікувану перемогу. Саме з цього числа ситуація може різко повернутись на користь України.

З 26 квітня по 23 травня триватиме один із найсприятливіших періодів для України з усіх можливих цього року, і саме в цей час, найімовірніше, Україна переможе, розповідає астролог.

Вона говорить, що особливо сприятлива ситуація може скластись для України 2-3 травня. У цей час господар 8 дому і поточного на той момент субпідперіоду України Місяць екзальтуватиме в Тельці і проходитиме транзитом через 6 дім цієї країни, а знаходження управителя 8 дому в 6-му, згідно з давніми ведичними текстами, прямо означає перемогу над противниками.

Крім того, саме 3 травня відбудеться важливе ведичне свято — Акшая Трітья — яке буває лише раз на рік. Це особливий і вкрай сприятливий день, один із найсильніших у календарі, коли обидва світила — і Сонце, і Місяць — опиняються у знаках своєї екзальтації. Якщо у цей день загадати бажання, воно неодмінно збудеться.

Але й іншим часом перемога України також дуже ймовірна. Наступний сприятливий період для України розпочнеться у червні, але він буде не настільки сприятливим, як у травні — наприкінці квітня.

Для Росії ж усе не так райдужно. Зараз вона переживає головний період Раху, який до весни наступного року перетинатиме її 8 дім. Зазвичай такий транзит віщує фінансові втрати, обмеження та труднощі, а також пляму на репутації. Також проходження Раху по 8 дому, особливо у свій головний період, може давати раптові смерті внаслідок нещасних випадків, вибухів, самогубств та таємничої смерті. Все це теж може виявитися можливим у Росії.

Ситуацію можуть покращити господар поточного підперіоду та 11 дому Росії Місяць, а також господар російського субпідперіоду та 6 дому Сатурн, який наразі також іде за своїм знаком і займає досить сильну позицію. Однак ці дві планети навряд чи зможуть принести Росії добрі результати, а лише пом’якшити негативний вплив основного періоду.

Крім того, у червні в Росії почнеться субпідперіод Меркурія, а сам Меркурій проходитиме в цей час Тельцем — своїм натальним положенням. Відповідно до ведичної традиції, якщо планета, чий (під-, субпід-)період зараз іде, в натальній карті є слабкою, то «її транзит по дому своєї натальної позиції зробить у ньому повне руйнування». Дуже слабкий Меркурій у карті Росії означає, що цей час виявиться не найкращим для цієї країни.

«Тому, якщо Україна раптом з якогось переляку не зможе перемогти наприкінці квітня — на початку травня (але швидше за все, вона переможе саме в цей час), то ще матиме змогу перемогти в червні, бо цей час виявиться не тільки ще одним сприятливим періодом для неї, а й водночас украй несприятливим періодом для Росії», — переконана астролог.

Також ми публікували гороскоп на тиждень 18-24 квітня: Тільцям — витрати, Скорпіонам — втілення мрії, Рибам — вороги.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Війна
Будівля Харківського національного театру опери та балету, яка перетворила свій великий підземний простір на концертний зал, 25 жовтня 2023 року. Фото: Reuters
У Харківському оперному театрі облаштували концертну залу у підвалі — і вже готуються до виступів: ось як це виглядає
2 хв на прочитання03 Листопада 2023
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами»
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою
1 хв на прочитання29 Жовтня 2023
ООН опублікували швидку екологічну оцінку підриву Каховської дамби
1 хв на прочитання27 Жовтня 2023
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродують з молотка
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродають з молотка
2 хв на прочитання27 Жовтня 2023
На Одещині ухилянта, який "придбав" квиток за $7 тис., засуджено до 10 тис. грн штрафу
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Як підготуватися до можливого блекауту: топ порад
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Начальник районного ТЦК Одеси та його теща за короткий час "збагатилися" на майже 50 млн грн
3 хв на прочитання19 Жовтня 2023
140 тисяч українських переселенців було позбавлено грошової допомоги, причини
1 хв на прочитання17 Жовтня 2023