Догори
Дати відгук

Відзавтра у Києві можна продавати каву на виніс

А послаблення карантину в столиці почнеться 12 травня

1 хв на прочитання04 Травня 2020, 16:02
Фото ru.freepik.com Фото ru.freepik.com
Поділитись:

З 5 травня у Києві дозволять продавати каву на виніс. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав столичний мер Віталій Кличко.

"Сьогодні спілкувався з підприємцями. Дозволити продавати каву на виніс - це один з кроків першого етапу послаблень, які столиця оприлюднила раніше. В принципі, ресторани та кафе продавали й продають їжу на виніс без обмежень. Тому й каву на виніс ми вже можемо дозволити" , - розповів голова КМДА.

А повністю вводити перший етап ослаблення обмежень в Києві почнуть з 12 травня. Хоча відкриють більшу частину магазинів, МАФів, ательє, салонів краси, перукарень, майтерень та стоматологій, але в столиці буде діяти низка обмежень.

В усіх відкритих установах та підприємствах співробітникам та відвідувачам зобов'язані міряти температуру, дотримуватися правил безпеки, а клієнтів без маски не пускати в приміщення.

На першому етапі послаблень закритими залишаться школи, дитячі садки, дитячі та спортивні майданчики, прибережні зони відпочинку. Громадський транспорт продовжить працювати в обмеженому режимі. Тому приватний бізнес повинен вирішити питання підвезення своїх працівників на роботу. Метро в столиці відкриється за рішенням уряду. А от роботу приміського транспорту уряд обіцяв відновити до кінця травня!

 
 

Нагадуємо, уряд послабив карантин з 11 травня.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я