Кілька варіантів гойдалок для дачі — робимо власноруч (ФОТО)

1 хв на прочитання26 Травня 2024, 14:29
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»

Нехай ваша гойдалка стане місцем, де ви будете насолоджуватися спокоєм та красою, відчуваючи всю чарівність літа на своїй дачі.

Хочете створити унікальну гойдалку для свого райського куточка? Ось кілька ідей, які надихнуть вас на створення цього чудового елементу дачного ландшафту:

Гойдалка з дерев'яних піддонів. Зібравши кілька старих дерев'яних піддонів, ви можете створити невелику гойдалку, яка додасть сучасності вашому саду. Просто з'єднайте піддони, надійно закріпіть їх і додайте канати чи ланцюги для підвішування.

Гойдалка-ліжко. Замість звичайного гойдалкового сидіння використовуйте старий матрац або матрац-ліжко, щоби створити затишну гойдалку-ліжко. Просто закріпіть матрац до рами, додайте кілька подушок та ковдри — і готово!

Ратанове виткання. Використовуйте ратанові крісла або крісла-яйця для створення елегантної гойдалки. Додайте канати чи ланцюги для підвішування та насолоджуйтеся комфортом і стилем у вашому саду.

Підвісна гойдалка з тканини. За допомогою старої тканини чи гамака можна легко створити підвісну гойдалку. Просто закріпіть тканину до рами чи гілки дерева та насолоджуйтеся затишком і комфортом.[gallery id=251]

Нехай ваша гойдалка стане місцем, де ви будете насолоджуватися спокоєм та красою, відчуваючи всю чарівність літа на своїй дачі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: