Догори
Дати відгук

Карантин: торгівлю на ринках знову заборонили

"Здорового глузду немає"

1 хв на прочитання14 Квітня 2020, 11:23
Поділитись:

З сьогоднішнього дня усі сільськогосподарські ринки в Україні знову мають бути закритими. Про це учора в ефірі одного з телеканалів заявив заступник Міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

«Ми розуміли питання, чому ми дозволяємо відкривати ринки – це впливало на ціни в супермаркетах і збільшувало доступність до дешевших продуктів харчування. Факти, які були виявлені впродовж дії цієї постанови, і зловживання органами місцевого самоврядування, коли вони відкривали ринки в антисанітарних умовах… Ми маємо шалені порушення. З завтрашнього дня моя постанова, яка прописувала умови відкриття ринків, буде визнана такою, що втратила чинність. Ми не будемо з цим працювати, здорового глузду немає», - повідомив Ляшко.

Він також додав – «це так само як з доступом до храмів». Однак, як відомо, доступ до храмів головний санітарний лікар досі не обмежив.

Станом на ранок 14 квітня в Україні 98 людей померли від коронавірусу. Кількість заражених  збільшилася за добу на 270 осіб і склала 3372 хворих. На амбулаторному лікуванні знаходиться 1 907 пацієнтів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost