Догори
Дати відгук

Кафе Woof-Woof: де кожному песику раді

Вже 25 листопада 2023 року жителі та гості Києва зможуть відвідати перше кафе Woof-Woof, де не лише можна, а треба приходити з песиками

2 хв на прочитання22 Листопада 2023, 22:09
Кафе Woof-Woof | кафе в Києві, в яке можна з песиками Кафе Woof-Woof | кафе в Києві, в яке можна з песиками
Поділитись:

Разом з новітністю та високими стандартами обслуговування й харчування, буде присутня толерантність як до людей, так і до чотирилапих, адже тут раді всім породам собак. Створення та відкриття такого кафе стане вагомим кроком у розвитку pet-friendly культури.

У завершальній частині осені 2023 року, якраз коли душа найбільше бажає затишку, у Києві на вулиці Тираспольська, 60, що біля метро Сирець відкриється кафе Woof-Woof, де до, після або під час прогулянки зі своїм чотирилапим другом можна спокійно зайти та випити теплої кави з десертом, а песик поруч з вами погризе крафтові ласощі. Асортимент Woof-Woof містить напої, корисні смаколики для людей та спеціальне дог-меню для хвостатих з натуральних інгредієнтів високої якості.

Woof-Woof — це простір для собак і про собак, де на регулярній основі проводитимуться тематичні заходи для песиків та їхніх господарів, корисні лекції та майстер-класи з догляду, соціалізації та дресури. Також можна запросто організувати День народження для свого пухнастика і запросити друзів. В окремій залі проводитимуться сеанси з каністерапії — виду зоотерапії з використанням спеціально навчених собак для лікування емоційних розладів, таких як депресія, ПТСР, тривожність, стрес, а також позитивного впливу на людей з аутизмом або хворобами серця.

Місія зоокафе Woof-Woof — створення ком’юніті свідомих людей з однаковими цінностями тапоглядами на життя, яких об’єднує любов та повага до тварин. Поширення інформації та практичних порад про відповідальність за добробут своїх улюбленців і необхідність дотримання прав тварин. Відкриття кафе стане новим витком у розвитку pet-friendly культури.

Актуальність такого закладу полягає у тому, що дедалі міцнішим стає емоційний контакт людей та домашніх улюбленців. У сучасних містах створюються умови, де господарі можуть піклуватись про тварин та проводити час разом: пухнастих можна приводити в офіси, на тераси в кафе, у транспорт і навіть в деякі супермаркети, активно розвивається сфера послуг для тварин, такі як грумінг, брендовий одяг, іграшки.

Woof-Woof — це новий погляд на кафе, де собаки та їхні власники можуть насолоджуватися часом разом та висловлювати любов і повагу один про одного.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.