Догори
Дати відгук

Кабмін призначив нового керівника Аграрного фонду та заступників у ДАЗВ

Кадрові зміни мають місце

2 хв на прочитання13 Травня 2020, 16:35
kmu.gov.ua kmu.gov.ua
Поділитись:

Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень.

Зокрема, було призначено нового керівника Аграрного фонду. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Так Кабмін прийняв проект розпорядження про звільнення Івана Баришева  від виконання обов’язків голови правління ПАТ «Аграрний фонд». Виконуючим обов’язки голови правління ПАТ «Аграрний фонд» призначили Богдана Банчука.

Також Уряд  призначив  першого заступника голови Державного агентства з управління зоною відчуження Андрія Пляцка та заступника голови Державного агентства з управління зоною відчуження Максима Шевчука. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан.

У ЗМІ відсутня інформація щодо Богдана Банчука. Відповідно до декларацій, які наявні у Реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, Банчук працював заступником начальника департаменту ДП СЗТФ "ПРОГРЕС" до березня 2020 року. Останньою є декларація кандидата на посаду заступника генерального директора Аграрного фонду, подана 8 травня 2020 року.

Також немає детальної інформації ні про Андрія Пляцка, ні про Максима Шевчука.  У Реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, є декларації  кандидата на посаду голови Державного агенства з управління зоною відчуження обох новопризначених, які були  подані  у 2019 році. Декларації  містять інформацію за 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет Міністрів призначив Андрія Мальованого головою Державної екологічної інспекції України.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.