Догори
Дати відгук

Кабмін ухвалив низку рішень у медицині та аграрному секторі

Подробиці повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

1 хв на прочитання23 Серпня 2024, 23:10
Поділитись:

Уряд сьогодні ухвалив низку адміністративних та господарських рішень. Про це у своєму ТГ-каналі повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Міністри схвалили законопроєкт про ратифікацію Рамкового договору між Україною та Францією щодо підтримки модернізації діагностики та лікування раку молочної залози. Передбачається виділення пільгового кредиту на суму 11,6 млн євро на оснащення закладів охорони здоровʼя сучасним медичним обладнанням.

Схвалили проект Закону про ратифікацію Рамкового договору між Україною і Францією щодо підтримки проекту з влаштування модульних лікарень. 

Уряд також вніс зміни до Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском, з метою приведення його у відповідність до стандартів ЄС. 

Внесено зміни до Порядку виконання робіт з демонтажу обʼєктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, Порядку поводження з відходами, що утворились у звʼязку з пошкодженням (руйнуванням) будівель та споруд, Порядку видачі, відмови у видачі, анулювання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів, з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до закону «Про управління відходами».

Кабмін погодив зміну цільового призначення земельних ділянок державної власності загальною площею 319 гектарів господарського підприємства у Тернопільській області, з категорії земель лісогосподарського призначення на категорію земель природно-заповідного та природоохоронного призначення. З подальшим вилученням та наданням їх в постійне користування національному природному парку «Дністровський каньйон».

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost