Кабачкова ікра на зиму – класичний рецепт, але набагато смачніша, ніж завжди

1 хв на прочитання19 Липня 2023, 19:33

Можна й одразу їсти.

Кабачкова ікра - чудова закуска, але не у всіх господинь вона виходить смачною. Тому багато хто воліє купувати вже готову ікру в магазині. Але є рецепт, завдяки якому ваша ікра буде набагато смачнішою за магазинну.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Кабачки потрібно почистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками. Пропустити їх через м’ясорубку.
  2. Цибулю нарізати маленькими кубиками.
  3. Розігріти сковороду з олією і посмажити в ній цибулю до золотистого кольору.
  4. Смажену цибулю теж пропустити через м’ясорубку, додати до кабачкового пюре та перемішати.
  5. Викласти все в каструлю, поставити на невеликий вогонь і тушкувати овочі протягом двох годин. Періодично помішуючи.
  6. Додати томатну пасту, олію, цукор та оцет. Все добре перемішати і залишити тушкуватися ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування потрібно всипати в нашу ікру сіль та перець.
  7. Готову ікру викласти у простерилізовані банки та закрити кришками на зиму. А можна й одразу їсти.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: