Догори
Дати відгук

Кабачкова ікра на зиму – класичний рецепт, але набагато смачніша, ніж завжди

Можна й одразу їсти.

1 хв на прочитання19 Липня 2023, 19:33
Поділитись:

Кабачкова ікра - чудова закуска, але не у всіх господинь вона виходить смачною. Тому багато хто воліє купувати вже готову ікру в магазині. Але є рецепт, завдяки якому ваша ікра буде набагато смачнішою за магазинну.

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 кг,
  • цибуля – 5 кг,
  • томатна паста – 250 мг,
  • олія соняшникова – 200 мг,
  • цукор – 2 ст. л,
  • оцет – 2 ст. л,
  • сіль та чорний перець – за смаком.

Приготування:

  1. Кабачки потрібно почистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками. Пропустити їх через м’ясорубку.
  2. Цибулю нарізати маленькими кубиками.
  3. Розігріти сковороду з олією і посмажити в ній цибулю до золотистого кольору.
  4. Смажену цибулю теж пропустити через м’ясорубку, додати до кабачкового пюре та перемішати.
  5. Викласти все в каструлю, поставити на невеликий вогонь і тушкувати овочі протягом двох годин. Періодично помішуючи.
  6. Додати томатну пасту, олію, цукор та оцет. Все добре перемішати і залишити тушкуватися ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування потрібно всипати в нашу ікру сіль та перець.
  7. Готову ікру викласти у простерилізовані банки та закрити кришками на зиму. А можна й одразу їсти.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
УДП суттєво покращило ефективність річкового флоту: обсяги перевезень Дунаєм зросли на 43%
УДП суттєво покращило ефективність річкового флоту: обсяги перевезень Дунаєм зросли на 43%
1 хв на прочитанняВчора
З 1 листопада Україна припиняє видачу паперових фітосанітарних сертифікатів для експорту до ЄС
З 1 листопада Україна припиняє видачу паперових фітосанітарних сертифікатів для експорту до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Україна уклала стратегічні меморандуми зі Словенією, Японією та Азербайджаном на конференції UMAC-2025
Україна уклала стратегічні меморандуми зі Словенією, Японією та Азербайджаном на конференції UMAC-2025
2 хв на прочитанняВчора
Місячний посівний календар на Листопад 2025: Сприятливі дні для роботи в саду та на городі
Місячний посівний календар на листопад 2025 року
2 хв на прочитанняВчора
Кліматичний удар по агробізнесу: у провідних провінціях Китаю гниє 30% національного врожаю кукурудзи
1 хв на прочитання26 Жовтня 2025
Чому рвуться млинці та як цього уникнути
1 хв на прочитання26 Жовтня 2025
Фермери підтримують ініціативу щодо законодавчого врегулювання порядку "правонаступництва" прав на землю
4 хв на прочитання25 Жовтня 2025
Макарони об’єднують світ: 25 жовтня святкуємо день улюблених «ниточок»
4 хв на прочитання25 Жовтня 2025