Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Ідеї ​​поєднання рослин і каменів дозволять сповна проявити фантазію на вашій ділянці (ФОТО)

Ідеї ​​поєднання рослин і каменів дозволять сповна проявити фантазію на вашій ділянці (ФОТО)

Плануючи ландшафтний дизайн, варто врахувати різні пори року, коли ваш сад може виглядати особливо чарівно.

1 хв на прочитання11 Червня 2024, 07:32
Фото: Телеграм-канал «Садівник» Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Поділитись:

Проявіть свою творчість і створіть унікальний ландшафтний дизайн, поєднуючи рослини та камені! Такий альянс може перетворити вашу ділянку на справжнє місце мрії, де кожен куточок має свою унікальну атмосферу та привабливість. Використання рослин для створення зеленої оази поруч із натуральним або штучним камінням може надати вашому саду чарівного та неповторного вигляду.

Плануючи ландшафтний дизайн, варто врахувати різні пори року, коли ваш сад може виглядати особливо чарівно.

Фото 1/10

Наприклад, у весняний період ви можете використовувати яскраві квіти та зелені рослини, які розцвітуть після зимової сплячки, а також додати декілька невеликих каменів, які будуть нагадувати про природні потоки чи водоспади.

У літній період ви можете створити свіжий і затишний куточок за допомогою великих каменів, які служитимуть як натуральні лавки чи столики, а також посадити поруч із ними кущі з ягодами чи фруктові дерева.

Восени ви можете використовувати яскраве осіннє листя та гілля, щоби створити колоритні композиції, доповнивши їх невеликими каменями, які нададуть вашому саду додаткової текстури та виразності.

У зимовий період можна використовувати вічнозелені рослини та великі камені, які будуть виділятися на сніговому тлі та створювати відчуття зимової казки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.