Ідеальна гостра закуска до м’яса, риби, курочки, пельменів і взагалі до будь-яких страв. А готувати простіше простого. Рецепт зовсім не складний, а результат вище всяких похвал.
Необхідні продукти:
Спочатку підготуйте овочі:
Все скласти в блендер і прокрутити до отримання однорідної маси.
Якщо блендера немає, то доведеться все подрібнювати на м’ясорубці, це набагато довше.
Суміш з овочів перелити в відповідного розміру каструлю і поставити на невеликий вогонь. Відразу додати олію , поперчити (чорним і червоним перцями), посолити.
Коли суміш почне кипіти, газ зменшити на мінімум і варити 30 хвилин.
Необхідно стежити за процесом, перемішувати час від часу, інакше є ризик, що на дні овочева суміш може підгоріти.
Через півгодини розлити суміш в стерилізовані банки, щільно закрити (закатати).
Зберігати в погребі або на нижній полиці холодильника.