- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Хитрість японських кулінарів: як правильно зберігати лимони
Хитрість японських кулінарів: як правильно зберігати лимони
Не засохнуть, не згниють і не покриються цвіллю.
Лимони — цитрусові, які не виходить довго зберігати. Вони досить швидко засихають. Або ж на зрізі лимона досить швидко можна виявити сліди цвілі, інформує Ukr.Media.
Не рятує від цих проблем ні холодильник, ні пакет.
А лимони на даний момент коштують порівняно дорого і викидати зіпсований цитрус нераціонально, погодьтеся.
Так ось, є чудовий спосіб зберегти лимони свіжими.
А допоможе звичайнісінька вода.
Як зберігати лимон
У склянку потрібно налити на 1/3 холодну питну воду. І опустити в неї лимон зрізом донизу — у воду.
Лимон потрібно зафіксувати між стінок склянки, щоб він обов'язково торкався води.
І просто поставити в холодильник.
У такому вигляді лимон не засохне, на ньому не з'явиться цвіль.
В міру потреби лимон можна і потрібно діставати, відрізати скибочку і знову класти в склянку з водою зрізом донизу.
Склянка з водою збереже лимон свіжим максимально довгий час.