Догори
Дати відгук

Хлопчик, якого пошматували домашні собаки, помер у лікарні

1 хв на прочитання29 Вересня 2020, 16:29
Поділитись:

У Дніпрі помер 2-річний Єгор з Донеччини, якого в день народження пошматували домашні вівчарки. Організм малюка не витримав глибоких ран. За його життя боролися 11 діб. Про це у Фейсбуці повідомляють волонтери, які опікувались дитиною.

І хоча напередодні лікарі констатували, що хлопчик має позитивну динаміку, — цієї ночі його не стало. Про це у Фейсбуці повідомляють волонтери, які опікувались дитиною.

Життя дитини підтримували апарат штучної вентиляції легенів, апарат штучної нирки, серце вимагало постійного введення адреналіну, кожен день малюкові робили перев'язки та операції під наркозом, проводили вакуумну терапію ран.

Нагадаємо, трагедія сталася 19 вересня. Батько хлопчика перед тим, як іти на роботу, нещільно причинив двері вольєра - собаки вибігли на зовні. Мати потерпілого, займаючись хатніми справами, не помітила, як дитина вибігла з будинку надвір.

«Що там відбувалося в ті хвилини, поки мама не бачила дитину, ніхто не знає. А далі все як у страшному сні: змертвіле тільце, яке роздирають дві вівчарки, калюжі крові і страшні рани», — писали волонтери.

Коли хлопчика привезли до лікарні Дніпра, чотири бригади хірургів протягом п'яти годин боролися за життя малюка. Медики видаляли зжовані тваринами тканини, відновлювали розірвані судини, рятували сечовий міхур і захищали кишківник. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.