Догори
Дати відгук

У Харкові депутат задекларував живого лева (відео, фото)

Придбав тварину власник у 2017 році й відтепер публікує масу фото та відео з ним в соцмережах

1 хв на прочитання31 Березня 2021, 20:20
Харківський депутат задекларував живого африканського лева Харківський депутат задекларував живого африканського лева
Поділитись:

Незвичайну власність має депутат Харківської міськради від Партії «Опозиційна платформа – За життя» Саїд Джавід. Він задекларував живого африканського лева. Вказується, що придбав він його у 2017 році, а ось вартість не уточнюється. Про це свідчать дані з електронної декларації депутата за минулий рік.

Депутат часто публікує фото та відео з левом у соцмережах. Але де та в яких умовах живе хижак невідомо. Харківські зоозахисники збираються це дізнатися.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Саид Джавид (@0001_im)

Також Згідно з декларацією, у депутата у власності в Харкові — три квартири площами 64,8 кв.м, 70,6 кв. м і 255,7 кв. м, житловий будинок (1043,4 кв. м) і паркомісце. Володіє він ще кількома нежитловими приміщеннями в Одесі (68,1 і 934,2 кв.м), а також орендує нежитлові приміщення площею 556,9 кв. м в Харкові. У дружини депутата у власності - земельна ділянка та житловий будинок у Харкові.

З 2009 року депутат користується автомобілем Bentley Continental 2006 року випуску, який за декларацією йому не належить.

Тим часом у Києві комунальники замурували кішку з кошенятами у підвалі (відео). Містяни підняли ґвалт у соцмережах через варварські дії ЖЕКу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко