Догори
Дати відгук

Гриби можуть бути дуже корисними для кишечника

У раціоні кожної людини повинні бути гриби.

1 хв на прочитання08 Жовтня 2022, 22:50
Поділитись:

Наступного разу під час замовлення піци стежте, щоб до складу її інгредієнтів потрапили гриби. Це може бути одним із способів зниження ризику для здоров'я, пов'язаного із західним харчуванням, яке включає в себе велику кількість жирної та солодкої їжі. Відомо, що вона сприяє ожирінню, діабету другого типу, серцево-судинної недузі, деяким пухлинам та безлічі інших хронічних хвороб.

Дослідники з Університету Массачусетса вивчали, як такі фактори, що змінюються на кшталт дієти та способу життя впливають на розвиток хронічних захворювань. Вченим було цікаво виявити метаболічні цілі для запобігання або лікування ожиріння та боротьби з проблемою резистентності до інсуліну. Дисфункція кишечника одна із основних механізмів, сприяють розвитку цілого ряду небезпечних захворювань.

Було встановлено, що сушені гриби гливи, які зустрічаються в багатьох країнах світу, мають унікальний композиційний склад, що включає безліч поживних речовин, яких бракує в західній дієті. До них належали харчові волокна та вітамін D. Це робить дані гриби ідеальною натуральною добавкою для покращення якості найгіршого харчування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.