Готується за 10 хвилин: найсмачніша шарлотка

1 хв на прочитання04 Вересня 2022, 19:29

Продукти мають бути однакової температури.

Вважається, що  цей рецепт є одним з найвдаліших і найсмачніших: часу на приготування ви витратите мінімум, використовуватимете невеликий набір продуктів, а в результаті, у вас вийде просто шикарний десерт.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

Продукти мають бути однакової температури.

Масло вершкове з’єднуємо з цукром та ваніліном, перетираємо або збиваємо до однорідності.

Поступово вводимо по одному яйцю і дуже добре щоразу збиваємо. Маса повинна вийти досить високою і пишною, густою.

Борошно просіюємо та з’єднуємо з розпушувачем, всипаємо частинами в основу та збиваємо густе та гладке тісто.

Форму застеляємо пергаментом і змащуємо.

Яблука ріжемо часточками, змішуємо з будь-якими ягодами або сухофруктами, беріть добавки на свій смак.

Змішуємо добавки з тістом та викладаємо у форму, розрівнюємо.

Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.

Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.

Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.

Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: