Вважається, що цей рецепт є одним з найвдаліших і найсмачніших: часу на приготування ви витратите мінімум, використовуватимете невеликий набір продуктів, а в результаті, у вас вийде просто шикарний десерт.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Продукти мають бути однакової температури.
Масло вершкове з’єднуємо з цукром та ваніліном, перетираємо або збиваємо до однорідності.
Поступово вводимо по одному яйцю і дуже добре щоразу збиваємо. Маса повинна вийти досить високою і пишною, густою.
Борошно просіюємо та з’єднуємо з розпушувачем, всипаємо частинами в основу та збиваємо густе та гладке тісто.
Форму застеляємо пергаментом і змащуємо.
Яблука ріжемо часточками, змішуємо з будь-якими ягодами або сухофруктами, беріть добавки на свій смак.
Змішуємо добавки з тістом та викладаємо у форму, розрівнюємо.
Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.
Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.
Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.
Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.