Догори
Дати відгук

Гороскоп здоров’я на червень: як хворітимуть і одужуватимуть різні знаки зодіаку

Зірки радять Близнюкам змінити обстановку.

4 хв на прочитання01 Червня 2023, 16:16
Поділитись:

Початок літа – найкращий час для зміцнення здоров'я. У цей період астрологи рекомендують починати гартувальні процедури і освоювати на свіжому повітрі фізичні вправи.

Однак перед тим, як розпочинати ці процедури, не завадить проконсультуватися з вашим сімейним лікарем.

Овен

Місяць може початися із загострення захворювань шкіри. Ефективним засобом боротьби з ними можуть стати трав’яні збори. Також зірки попереджають про можливі травми рук. Прогулянки та помірні фізичні навантаження допоможуть стабілізувати емоційний стан. Можна розпочинати курс лікування печінки та бронхів. Вдалий час для позбавлення від шкідливих звичок.

Телець

У першій половині місяця зверніть увагу на щитовидну залозу та ендокринну систему. Будьте обережні з ліками і нетрадиційними методами лікування. А ось звернення до лікаря з приводу лікування сечостатевої системи може дати добрий результат. З початком літнього сезону можна починати гартувальні процедури. Голодування для схуднення зараз протипоказане.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам, якщо можливо, змінити обстановку. Це допоможе відновити психологічну рівновагу. Крім того, дотримуйтеся режиму дня, лягайте спати в один і той же час, регулярно і корисно харчуйтеся, а також не дозволяйте собі надмірностей на кшталт алкоголю та сигарет.

Рак

Найбільш уразливою буде нервова система. Не дозволяйте депресії заволодіти вами і не займайтеся самокопанням, інакше вибратися з цього стану вам буде дуже важко. Більше спілкуйтеся і не сидіть у чотирьох стінах. Можливими є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, тому включіть до раціону більше овочів і не забувайте пити мінеральну воду.

Лев

У червні Левам потрібно берегти спину і уникати надмірних навантажень. У жодному разі не піднімайте важкі предмети. Зверніть увагу на нервову систему – надто емоційний стан може спричинити проблеми зі шлунком. Виключіть з раціону смажене, гостре і дуже гарячі страви. Займіться розслаблюючими процедурами, можна йогою.

Діва

Цього місяця Дівам слід бути обережними з побутовою технікою та хімічними розчинами. Слідкуйте за емоційним станом, інакше можуть виникнути проблеми із серцем. Корисно також вжити заходів для профілактики хронічних захворювань. Уникайте харчування всухом’ятку і включіть у раціон молочні продукти та каші.

Терези

Зверніть увагу на шлунок і систему харчування: їжте менше жирного і більше зелені, овочів та фруктів. Прогулянки на свіжому повітрі та помірна фізична активність допоможуть зміцнити серце. Зірки попереджають, що у другій половині місяця може підвести психологічний стан.

Скорпіон

Якщо з’являться незрозумілі симптоми, не панікуйте – можливо, хвороба виявиться уявною. Більше гуляйте і спілкуйтеся, не забувайте про ранкову зарядку. Цього місяця ефективними будуть косметичні процедури, зокрема з використанням меду. Підтримайте травну систему, не нервуйте і виключіть із раціону кислі, гострі та смажені страви.

Стрілець

Зірки попереджають, що у червні високою є ймовірність іпохондрії, тому не впадайте у депресію за найменшого нездужання. Бережіть нирки і будьте обережними з рідиною. Не перестарайтеся з фізичними навантаженнями і зверніть увагу на харчування. Вразливою є дихальна система, а також підвищеною є схильність до різних інфекцій.

Козеріг

Цього місяця вам слід уникати надто сильних фізичних навантажень. Також побережіть нервову систему і займіться загальнозміцнюючими та гартувальними процедурами. Позитивний результат принесуть прогулянки на свіжому повітрі та дихальні вправи.

Водолій

Початок літа чудово підходить для косметичних процедур, а також для занять спортом для покращення фігури. Крім того, помірні фізичні вправи допоможуть зміцнити серцевий м’яз. Наприкінці місяця можливими є зниження імунітету і проблеми з травною системою.

Риби

Вже в середині місяця риб можуть підвести горло і щитовидна залоза. Через природні особливості ви здатні надто драматизувати ситуацію, тому не дозволяйте собі малювати занадто похмурі картини – скоро все налагодиться. Побачити життя у привабливих тонах і відновити тонус організму вам допоможуть нові враження, смачна і корисна їжа.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.