Гороскоп з 17 по 21 липня - чого чекати і до чого готуватися

5 хв на прочитання17 Липня 2024, 14:00
Гороскоп на понеділок, 12 серпня

Слідкуйте за словами! Пам'ятайте: вилетіли – не зловиш.

17 - 18 ЛИПНЯ

НАСТРІЙ

Ми енергійні, активні, незалежні та життєлюбні. Швидко пристосовуємося до мінливих обставин, лавіруємо і знаходимо собі комфортне становище.

Час ідеальний для вирішення питань, пов'язаних з юриспруденцією та правом. Будь-які бюрократичні зволікання забираються легко і просто. Підвищується інтерес до життя. Майбутнє стає важливішим за сьогодення.

ЗДОРОВ'Я

Успішними є операції в області плечей, рук, верхньої частини легень. Ефективні дихальні вправи та масаж. Вразливі легені, печінка, нервова та кровоносна (вени) системи, здухвинна, крижова та стегнова кістки, сідниці. Ці органи бажано не оперувати. Варто відкласти похід до стоматолога.

ХАРЧУВАННЯ

Їжа має бути різноманітною та насиченою. Ставка – на білок. Добре включати до раціону нежирне м'ясо, птицю, яйця, молоко, боби, крупи.

19 - 20 ЛИПНЯ

НАСТРІЙ

Ми ретельно приховуємо свої переживання та емоції, заганяючи їх все глибше та глибше. До будь-яких змін ставимося скоріше негативно, ніж позитивно. Щоб уникнути авралів та зривів, продумайте детальний план дій. Так досягти намічених цілей буде набагато простіше. Дні добрі для вирішення серйозних завдань.

ЗДОРОВ'Я

Можливі захворювання кісток та суглобів (особливо колінних), зростає ймовірність переломів та проблем зі шкірою. Не варто оперувати коліна, хребет, жовчний міхур, підшлункову залозу, селезінку.

Під забороною протезування та видалення зубів. Зате можна сміливо лікувати шлунок, нижні частки легень, грудної клітки, виразки та гастрити.

ХАРЧУВАННЯ

У цей час наш шлунок малочутливий, тому час для харчових «розваг». Але без фанатичного переїдання. Чи не вітається і чисте вегетаріанство.

21 ЛИПНЯ

НАСТРІЙ

Замість зануреності у себе і свій світ — відкритість, контактність та товариськість. Хочеться внутрішньої свободи та розкутості. При цьому в компанії ми все одно тримаємося окремо, всіляко підкреслюючи свою індивідуальність та унікальність. Головне — не епатувати оточуючих несподіваними та неадекватними вчинками.

Краще пустити енергію у мирне русло: нові ідеї, задуми та рішення принесуть добрі результати. Сміливо беріться за всілякі експерименти та ризиковані проекти.

ЗДОРОВ'Я

Протипоказані операції на ногах та всіх суглобах, венах, жовчному міхурі, органах почуттів. Не варто видаляти зуби. Можна оперувати серце та хребет. Уважніше будьте до нових ліків, виключіть алкоголь.

ХАРЧУВАННЯ

Організм потребує жирів. Можна їсти м'ясо, молоко, сир, горіхи, жири рослинного походження.

ПРОГНОЗ ДЛЯ ЗНАКІВ

ОВЕН

На початку тижня можливі проблеми фінансового плану. Не варто заводити сумнівні знайомства і тим паче позичати малознайомим людям гроші. Будьте уважні до оточення.

ТЕЛЕЦЬ

Ви іскрите від кожного дотику та погляду. Усе це негативно позначиться на відносинах. Слідкуйте за словами! Пам'ятайте: вилетіли – не зловиш. Роки співробітництва будуть зруйновані вмить.

БЛИЗНЮКИ

Зараз найпильнішу увагу приділіть своєму здоров'ю. Особливо сечостатевої системи. Одягайтеся за погодою, не пийте крижану воду і намагайтеся не хворіти. Відчувши недобре, відразу йдіть до лікаря.

РАК

Семиденка обіцяє бути рівною і спокійною. На роботі все гаразд: жодних зривів, колеги також не підведуть. Потішать і діти. Та й для романтики знайдеться час, тому сміливо призначайте побачення.

ЛЕВ

На початку тижня найпильнішої уваги вимагатимуть батьки: не відмахуйтеся від їх прохань. При цьому не забувайте і про свою родину. Інакше до вихідних можливі нерозуміння та розлад.

ДІВА

Призначені на понеділок та вівторок зустрічі та поїздки краще перенести на пізніший час. Навряд ви вирішите те, що плануєте. Краще займіться будинком, його ремонтом та благоустроєм.

ТЕРЕЗИ

Будьте дуже уважні до фінансів. Мало того, що можуть виникнути якісь затримки з отриманням потрібних сум, так ще й намалюються непередбачені (і не зовсім потрібні) покупки.

СКОРПІОН

У понеділок та вівторок займіться детальним складанням перспективних планів. Настав час рости і розвиватися, не скромничайте. Та й фінансову подушку безпеки вже створено непогану.

СТРІЛЕЦЬ

За яку б справу ви не взялися цього тижня (особливо в середу та четвер), воно, на жаль, практично приречене на провал. Тому жодних наднових ініціатив та поспішних рішень.

КОЗЕРІГ

Усамітнитися у вас навряд чи вийде. У першій половині тижня буде повно зустрічей як із партнерами та однодумцями, так і з друзями. Але час буде витрачено недаремно – прийдуть нові ідеї.

ВОДОЛІЙ

На початку тижня — найпильніша увага до роботи. В одну мить все здатне перевернутися з ніг на голову. І дрібниць тут не може бути. Оперативно вирішивши ситуацію, до вихідних ви вже про неї забудете.

РИБИ

Якщо хтось і може вас підвести в ці сім днів (особливо в п'ятницю та суботу), то це друзі та колеги. Віримо всім, але довіряємо та розраховуємо тільки на себе! І обов'язково все тримаємо під контролем.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: