Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на тиждень з 20 по 26 листопада: Рибам слухати інтуїцію, Водоліям - успіх

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 листопада: Рибам слухати інтуїцію, Водоліям - успіх

Тиждень має яскраво виражену професійну спрямованість

4 хв на прочитання20 Листопада 2023, 06:21
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 листопада Знаки зодіаку Гороскоп на тиждень з 20 по 26 листопада Знаки зодіаку
Поділитись:

На нас чекає відповідальний та позитивний тиждень, але він буде набагато спокійнішим, порівняно з попереднім. З'являється шанс відчинити двері у світле майбутнє, головне - його не проґавити.

Тиждень має яскраво виражену професійну спрямованість, пов’язану з розвитком та розширенням. Її енергетика сприятлива для будь-яких життєвих змін на краще.

Від 20 до 22 листопада гармонійні аспекти Сонця з Марсом та Плутоном посилюють сприятливі тенденції попередніх трьох днів (про важливість цього періоду – в астропрогнозі на тиждень 13-19 листопада). У цей час можна значно просунутися вперед у найважливіших справах і питаннях. Прекрасні можливості для самовираження, легше показати та довести світові свої професійні якості.

22 листопада о 16:03 за київським часом Сонце входить на знак Стрільця до 22 грудня. У цей період легко надихнутися позитивною ідеєю та успішно реалізувати її незабаром. Сонце у Стрільці заряджає оптимізмом, ідеалізмом та радістю, відкриває нові можливості.

23 листопада напружений аспект Сонця та Сатурна вимагає серйозного ставлення до закону та ладу. На особистому рівні дає невдоволення собою, гостро ставить питання самооцінки. Зростає інтерес до знаменитостей та авторитетних людей з різних причин.

24 листопада Марс входить на знак Стрільця о 12:15, а 25 листопада утворює напружений аспект із Сатурном і створює внутрішню боротьбу, конфлікт, напруженість, перешкоду, яку необхідно подолати. Це дуже енергоємний аспект, який не дає розслабитись. Але кожна людина має вибір: або використовувати цю енергію як каталізатор, і, через складнощі, домагатися мети, або через пасивність опинитися в затяжній депресії.

До кінця тижня багато людей не відчувають втоми, навпаки, є активність, бадьорість, ініціативність, що дозволяє досягати мету і завойовувати нові сфери впливу, розвиватися і рухатися вперед. Енергії багато і варто її витрачати правильно. Пасивність може спричинити важкі психологічні стани.

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 листопада

Овен

Наступного тижня ви будете активні та енергійні. Розташування планет буде сприятливим для початку нових справ.

Телець

Тиждень буде досить напруженим, але ви впораєтеся з усіма труднощами завдяки своїй наполегливості та вмінню знаходити компроміси. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Близнюки

Цей період буде сповнений несподіванок та сюрпризів, але це не завадить виконати намічені справи. Можливими є корисні знайомства.

Рак

На початку тижня ви зіткнетеся з деякими труднощами, але не впадайте у відчай – всі проблеми вирішуються. У вихідні вам варто приділити час своїм близьким.

Лев

Зірки попереджають, що цими днями справ буде безліч, але складними або неприємними назвати їх не можна. У вихідні ви теж будете зайняті, тому постарайтеся відпочити в середині тижня.

Діва

Вам не варто забувати про свої обов’язки та відповідальність. На вихідних на вас чекають приємні сюрпризи від близьких людей.

Терези

У цей період на вас може чекати багато цікавих знайомств та нових можливостей. На вихідних варто приділити час собі та своєму здоров’ю.

Скорпіон

Сприятливий період. Ваші енергійність та оптимізм допоможуть зробити багато справ. Вихідні проведіть із близькими та друзями.

Стрілець

Вам варто звернути увагу на свій внутрішній стан. Можливо, вам варто знайти час, щоб побути на самоті.

Козеріг

Ви зіткнетеся з необхідністю прийняття важливих та термінових рішень. Також вас почне турбувати безпідставне відчуття тривоги. Подумайте, чи справді є привід для переживань.

Водолій

Цього тижня на вас чекає успіх. Ви зможете проявити свою оригінальність. Дозвольте собі мислити нестандартно і шукати нові шляхи вирішення завдань.

Риби

Ваша інтуїція буде на висоті, зірки радять скористатися цим. Зосередьтеся на одній меті, щоб не розпорошуватися на все відразу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.