Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада: Близнюкам випробовування, Стрільцям хороші новини  

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада: Близнюкам випробовування, Стрільцям хороші новини  

Планетарні взаємодії в найближчий період несуть багато енергії та волі

3 хв на прочитання13 Листопада 2023, 08:03
Гороскоп на тиждень : новини знаки зодіаку  Гороскоп на тиждень : новини знаки зодіаку 
Поділитись:

Тиждень схожий на генеральну репетицію перед потужним стартом. Яскравий і незабутній, починається з молодика в Скорпіоні 13 листопада. А новий цикл Марса 18 листопада, також у знаку Скорпіона, стане відправною точкою чергових етапів активності на всіх життєвих рівнях.

Обставини, що виникають протягом тижня, вимагатимуть від нас терпіння, а також відповідальності та організованості. Протягом цього періоду маємо завдання не лише побачити свої темні місця, а й зуміти їх опрацювати, як мінімум визнати і прийняти.

Скорпіон – це знак трансформації та відмирання того, що вже віджило. Планетарні взаємодії в найближчий період несуть багато енергії та волі, яку можна спрямувати на подолання важких перешкод, де потрібні великі зусилля.

Розташування планет цього тижня вдале для сміливих і заповзятливих людей. З’являться сприятливі шанси реалізації цікавих проєктів. Щоб знизити рівень стресу, замість слова “Я” частіше говоріть “Ми” і будьте уважними до думки людей.

Гороскоп на тиждень із 13 по 19 листопада

Овен

Початок тижня обіцяє бути стомливим і сумбурним, але ви зможете завершити деякі справи. У вихідні спробуйте виділити час для домашніх справ.

Телець

Будьте уважними, не пропустіть важливу інформацію, від якої, можливо, залежить ваше найближче майбутнє. Намагайтеся уникати розбіжностей у сім’ї.

Близнюки

Цього тижня зірки обіцяють вам випробування на міцність. Покажіть свою стриманість та мудрість у спілкуванні з оточуючими.

Рак

Зараз той період, коли ви, будь-що-будь, повинні виконати свої старі заповітні мрії. Наприкінці тижня очікується приємна подія.

Лев

На початку тижня вам доведеться стримувати натиск надмірно настирливого та вимогливого оточення. З середовища настрій покращиться, підвищиться тонус, і ви зможете діяти активно та рішуче.

Діва

Цього тижня ви знайдете гармонію в повсякденній рутині. Ваші старання та зусилля в останні місяці почнуть приносити свої плоди. Переборіть недовірливість і тоді ви знайдете душевний спокій.

Ваги

Намагайтеся зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не завадять здійсненню ваших задумів. Поставтеся з розумінням до проблем близьких родичів.

Скорпіон

Тиждень буде напруженим, але плідним. Не забувайте про відпочинок. Зірки також обіцяють фінансовий прибуток.

Стрілець

Чекайте на хороші новини, вони підбадьорять вас. У відносинах із близькими намагайтеся бути більш уважними та терплячими.

Козеріг

Вам може вийти боком зайва відвертість. Менше ділитесь своїми планами, не розголошуйте чужих таємниць. У неділю чекайте на гостей.

Водолій

Зірки попереджають про неприємну ситуацію. Однак ви знайдете вихід із неї і навіть матимете користь. Не бійтеся просити поради у близьких.

Риби

Цього тижня ви відчуєте приплив сил та енергії. Це чудовий час для творчості та самовираження. У суботу буде вдалим рішення зайнятися впорядкуванням свого житла.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.