Догори
Дати відгук

Гороскоп на тиждень 1-7 серпня: Тільцям - важливі новини, Левам - борги

На цьому тижні фокус уваги Овнів буде спрямований на зміцнення особистих відносин.

8 хв на прочитання29 Липня 2022, 12:30
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поділитись:

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку розповість, кому не варто ділитися важливою інформацією з іншими, кому – остерігатися обману, а хто зможе зустріти свою другу половинку.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні фокус уваги Овнів буде спрямований на зміцнення особистих відносин. У цей період ви найкраще справляєтеся з завданнями по організації сімейного дозвілля. Вас закрутить у вирі домашніх обов'язків, але підключивши до них інших членів сім'ї, ви не відчуєте втоми. Не виключено, що старшим родичам може знадобитися ваша допомога. І вдома і на роботі вам варто уникати конфліктних ситуацій, проявляючи гнучкість і тактовність. Будь-які сварки можуть мати неприємні наслідки і нагадають вам про старі помилки. Обов'язків додасться, але важливо не звалювати на плечі весь вантаж, а правильно розподілити роботу, делегувавши її частину іншим.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільців на цьому тижні можуть очікувати непередбачені витрати, проте ці витрати не засмутять вас, ви прекрасно проведете час. Вас може охопити хвилювання, яке буде пов'язане з важливою для вас новиною або оформленням документів. Зірки радять набратися терпіння і не квапити події. У цей період можуть відбутися приємні зміни як в професійно, так і в особистій сфері. Не виключено підвищення по кар'єрних сходах. Ваші ідеї оцінить начальство. Протягом цього тижня багато хто дуже емоційно і болісно переживатимуть брехню або спробу бути залученими в чиїсь маніпулятивні дії.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки в цьому періоді можуть сміливо повертатися до своїх старих планів і ідей. Ви зможете заручитися підтримкою впливових людей, які допоможуть втілити все задумане в життя. Цього тижня ви зможете досягти великих професійних успіхів, доклавши всіх зусиль. ваші друзі поділяться з вами новинами, пов'язаними з їх успіхами або важливою подією в їхньому житті. Протягом цих семи днів через друзів ви будете отримувати корисну для вас інформацію, але не поспішайте ділитися нею з іншими людьми. Будьте обережні з витратами, ризикуєте підкосити бюджет. Режим економії допоможе врятувати ситуацію

Гороскоп на тиждень - Рак

Раків чекає нестабільний у фінансовому плані тиждень. До кризи не дійде, якщо ви будете раціонально розпоряджатися грошима, стримавши витрати і відклавши необов'язкові покупки. Важливо в ці сім днів не допускати паніки і напруги всередині себе і в стосунках з іншими людьми. Тиждень віщує різні переживання, пов'язані зі здоров'ям родича або друга. Протягом тижня ваша дружба може бути причиною різних проблем або обтяжувати вас негативними емоціями. Вільні Раки зможуть зустріти тодішню людину, яка змусить серце битися частіше. Вас чекають приємні любовні переживання. Не виключено, що ви зможете знайти джерело додаткового доходу.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цей тиждень буде сприятливим для вирішення фінансових питань. Ви зможете розрахуватися з усіма зобов'язаннями і роздати борги. На професійному горизонті замаячать реальні можливості кар'єрного зростання. Однак будьте обережні з тим, з ким ви працюєте. Покладайтеся на власні сили, приймаючи важливі рішення. На початку серпня у вас з'явиться можливість багато чого досягти, вичищаючи зі свого оточення рішуче неприємних людей або старі проблеми. Деякі сюрпризи протягом цих семи днів будуть пов'язані з негараздами у вашій родині. Вони можуть вплинути на ваші відносини з партнером або родичами. На цьому тижні потрібно бути уважними до свого здоров'я, можуть нагадати про себе хронічні захворювання.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні у Дів не вийти відсидітися осторонь. Вам доведеться активно включатися в спілкування. Ви зможете налагодити і зміцнити ділові зв'язки і обзавестися новими корисними знайомствами. Важливі новини можуть прийти від людей з іншого міста або країни. Цей тиждень зазвичай приносить більше сімейних зобов'язань, пов'язаних з різними приємними або неприємними подіями. В особистих стосунках зірки радять не поспішати і краще придивитися до обранця. Це допоможе уникнути розчарувань і душевного болю. Не виключено, що родичі можуть звернутися до вас за допомогою.

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на цьому тижні варто спуститися з небес на землю і реально оцінити ситуацію. Ваші нереалістичні очікування можуть привести не тільки до розчарувань, але і спричинити за собою серйозні наслідки. Ваші близькі люди порадують хорошими новинами. Нові починання будуть успішними в тому випадку, якщо ви ретельно продумаєте кожен крок і оціните наслідки свого вибору. У вас буде цікавий або особливий досвід спілкування з людьми, народженими під знаком Скорпіона, Риб або Раку.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Протягом тижня з 1 по 7 серпня ви отримаєте несподівану пропозицію або новину, які можуть визначити перебіг справ на весь наступний місяць. Ви сповнені енергії і зірки радять направити її на облаштування домашнього затишку. У професійній діяльності варто послабити хватку і зайняти позицію спостерігача. Тим більше, що відносини в колективі будуть дещо напруженими. У перші дні серпня представники знака стихії води зможуть зав'язати нову дружбу, романтичні стосунки або пережити любовний зв'язок. Деяким будуть снитися емоційні сни про людей з іншого світу, ви інтуїтивно відчуєте, що ваш сон не випадковий.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Більшість народжених під знаком Стрільця будуть перебувати в періоді змін, які можуть бути не настільки очевидні, відбуватися всередині них, в їх мисленні, в їх ставленні до майбутнього. Це буде емоційний тиждень, ви можете відчувати смуток йди депресію через події, пов'язані з вашими близькими. Ви несподівано розкриєте таємницю, брехню або інший корисливий вчинок людини, яку ви знаєте особисто. Така подія змусить вас переосмислити свої відносини з цією людиною. Потрібно приділити особливу увагу дітям, вони порадують своїми успіхами. Фінансова ситуація порадує, не виключені солідні грошові надходження.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні на перший план для Козерогів виходять фінансові питання. Їх успішне рішення багато в чому буде визначати ваш настрій. Любовне життя буде складним, з можливістю різних випробувань або зустрічі зі старою любов'ю. Моменти смутку або невпевненості будуть викликані невпевненістю в собі або вмінням правильно спілкуватися з важливими або цікавими людьми. В цьому періоді ви зможете згадати досвід спілкування з людиною, народженою під знаком Лева, Овна або Стрільця. Вас чекатиме розмова або вибачення від людини, який образив вас своїми попередніми діями. Сприятливий час для ділових поїздок. Ви зможете укласти вигідні угоди і познайомиться з цікавими людьми. Не виключено, що деякі з представників знака зважаться на переїзд в інше місто або країну.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліїв на цьому тижні порадують новини про приємні зміни в житті близьких людей. Можливо, мова може йти навіть про поповнення в сімействі. У професійній діяльності вас чекають зустрічі та бесіди, які будуть пов'язані з обговоренням цікавої роботи або ділової пропозиції, реалізацією важливого для вас проекту. Будьте уважні до свого оточення і не поспішайте ділитися цінно для вас інформацією. Ваші секрети можуть стати надбанням громадськості, якщо ви відкриєте душу неблагонадійній людині. Цей тиждень стане для вас хорошим і успішним періодом в професійному плані, з хорошим доходом або хорошим розвитком вашого бізнесу.

Гороскоп на тиждень - Риби

Тиждень з 1 по 7 серпня запам'ятається вам цікавими і важливими подіями, пов'язаними з близькими і далекими родичами. Вас чекають різноманітні сюрпризи і приємні моменти. вас чекатиме розвиток неприємностей або їх закінчення. Це речі, які заважають розвитку важливих для вас сімейних або професійних планів. Удача обов'язково буде на вашому боці, і ви будете досить розумні і тверезі, щоб не упустити її. Однією з ваших сильних сторін буде вміння вирішити матеріальну або майнову проблему. Небезпека виходить від завищених очікувань, які ви можете покладати на себе в прагненні до швидкого розвитку своїх справ.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.