Догори
Дати відгук

Гороскоп на сьогодні, 28 травня: овнам - романтичні стосунки, дівам - нові ідеї

Зірки попереджають про необхідність корегувати платни, проводити час з рідними, просити допомогу.

4 хв на прочитання28 Травня 2024, 08:17
Гороскоп на день Асторолгія Знаки зодіаку Гороскоп на день Асторолгія Знаки зодіаку
Поділитись:

Овен

Сприятливий день спілкування. Ви до будь-кого здатні знайти підхід, і навіть зустрічі не потрібно, щоб справити гарне враження: достатньо поговорити по телефону або написати кілька повідомлень. Ділові зв'язки стають міцнішими, ви точно знаєте, на кого можете покластися. З погляду романтичних відносин день теж дуже гарний.

Телець

День у Тельців буде цікавим та насиченим. Ви зможете показати себе з кращого боку, продемонструвати оточуючим, що ви здатні багато на що. Ваші таланти не залишаться непоміченими. Не виключено, що невдовзі надійдуть цікаві пропозиції. Навряд чи вдасться зовсім уникнути суперечок. Розбіжності виникають і з близькими людьми, і з тими, із ким вас пов'язують ділові відносини.

Близнюки

Ви здатні багато чого змінити на краще, потрібно лише направити свою енергію в мирне та конструктивне русло. При цьому героїчно працювати не потрібно: часто досить невеликого зусилля, щоб досягти потрібного результату. Потрібно лише вибрати правильний момент, і тут вам обов'язково допоможе інтуїція. День підходить Близнюкам для початку нових справ.

Рак

День у Раків складається вдало і відкриває безліч цікавих можливостей. Імовірні приємні сюрпризи. Несподівані зміни на краще можуть бути дуже значними. Не виключено, що саме цього дня ви відкриєте нову сторінку свого життя. Друга половина дня – слушний час для розмов і роздумів про минуле. Можливо, ви зрозумієте, де припустилися помилок, і знайдете спосіб їх виправити.

Лев

Зберігайте спокій: це допоможе вам успішно вирішити багато проблем. Левам не завжди легко ладнати з оточуючими, можливі суперечки. Однак ви намагаєтеся згладжувати гострі кути, не дозволяєте дрібним розбіжностям розростатися до серйозних конфліктів. Друга половина дня підходить для спілкування з людьми, з якими вас колись пов'язували найтепліші стосунки.

Діва

Сприятливий день для початку співпраці. Не бракує людей, які захочуть взяти участь у реалізації ваших ідей. Варто взятися за справу, яка принесе користь не лише вам, а й оточуючим. Діви матимуть можливість поспілкуватися з людьми, про яких ви раніше чули багато хорошого. Відносини починаються легко і складаються гармонійно.

Терези

У Терезів день буде цікавим. Він може піднести чимало несподіванок. Події не завжди розвиваються так, як очікувалося, тому вам доведеться скоригувати плани. Однак загалом ви будете задоволені тим, як складаються обставини, адже нових можливостей відкриється чимало. Легко порозумітися з оточуючими, конфліктів майже виникає, хоча приводи для розбіжностей можуть виникнути.

Скорпіон

Плідний день. У Скорпіонів з'являються чудові ідеї, які невдовзі вдасться реалізувати. Можна виявляти ініціативу у ділових та особистих відносинах, немає сумнівів, що вас підтримають. Це слушний день для того, щоб об'єднати зусилля з тими, хто поділяє ваші погляди на життя. Спільна діяльність може започаткувати довгу дружбу.

Стрілець

Перша половина дня вимагає від Стрільців особливо серйозного ставлення до справ. Все може йти не так, як ви задумали, проте відкриються нові можливості, і потрібно скористатися ними. У другій половині дня буде шанс досягти успіху у справах, які ви навіть не розраховували колись довести до кінця.

Козеріг

Сприятливий день. Вплив позитивних тенденцій сильний, у вас багато виходить добре. Козерогів порадує спілкування зі старими знайомими чи далекими родичами, яких ви давно не бачили. Напевно, знайдеться маса тем для розмови. Не виключено, що з'являться якісь спільні плани, до здійснення яких ви зможете розпочати за кілька тижнів. Імовірні зміни на краще у фінансовій сфері, на деяких чекають значні грошові надходження

Водолій

Непоганий день, хоч і не найпростіший. Для досягнення поставленої мети доводиться боротися, а ви вважали б за краще, щоб все вдало склалося само собою. Буде шанс відновити відносини, які були розірвані з причин, які не залежать від вас. Тут Водоліям варто виявити ініціативу, зробити перший крок. Пам'ятайте, що від близьких сьогодні краще нічого не приховувати.

Риби

Неоднозначний день. Справи у Риб йдуть начебто непогано, але ви все одно незадоволені, тому що хочете більшого і знаєте, як цього досягти. Поодинці досягти мети навряд чи вдасться. Подумайте, до кого ви могли б звернутися по допомогу. Старі друзі будуть раді підтримати вас. Можуть виникати затримки у справах, пов'язаних із оформленням документів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.