Догори
Дати відгук

Гороскоп на 26 травня 2024 року - день, коли Юпітер у Близнюках принесе море подарунків

Пора готуватися до сприятливих змін, які точно почнуться у твоєму житті вже в останню неділю травня 2024 року.

2 хв на прочитання25 Травня 2024, 23:45
Гороскоп Юпітер у Близнюках Астрологія Гороскоп Юпітер у Близнюках Астрологія
Поділитись:

26 травня 2024 року Юпітер перейде на знак зодіаку Близнюки, а отже на всіх нас чекають якісь зміни. На щастя, планета-гігант вважається справжнім Дідом Морозом з подарунками, тільки цього разу низка сюрпризів чекає на нас наприкінці весни, а не наприкінці грудня, як ми звикли з дитинства. Перехід Юпітера завжди щедрий на події, причому найчастіше — сприятливі, що, звісно, дуже тішить. У кожного знака зодіаку період успішності торкнеться різних сфер.

Овни зможуть мандрувати стільки, скільки захочуть; Тільці матимуть шанс покращити матеріальний стан. Близнюкам взагалі везти у всьому, як Юпітер опиниться в їх знаку. Для Раків настане сприятливий час для прощання з минулим, а перед Левами відкриються нові перспективи.

Що стосується Дів, то у них зросте популярність та медійність; в той час як Терези, які давно мріяли переїхати, нарешті це зроблять. Скорпіони залучать у своє життя великі грошові потоки, а досить вітряні Стрільці зустрінуть того, з ким захочуть побудувати сім'ю. Трудяги Козероги реалізують усі амбіції на роботі та отримають нагороду за свої заслуги, і все завдяки Юпітеру. Водоліям удача супроводжуватиме у всіх сферах, але особливо плідною стане творчість. Риби нарешті збудують міцний фундамент, переїдуть і набудуть стабільності у сфері фінансів.

Для того щоб все це гарантовано «програлося», потрібно не полінуватися і скласти карту бажань. 26 травня 2024 року – сприятливий період для цього заняття. Так ти зрозумієш, чого саме хочеш досягти, а отже, і встигнеш реалізувати свій потенціал за той рік, що Юпітер перебуватиме у повітряному знаку.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.