Догори
Дати відгук

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 28 червня по 4 липня

Кого зірки потішать, а кого - тонізують

4 хв на прочитання28 Червня 2021, 20:03
Фото: Шоу-бізнес - Today.ua Фото: Шоу-бізнес - Today.ua
Поділитись:

Астрологи стверджують, що настає період прийняття кардинальних і нестандартних рішень в житті. Відкриються нові можливості та шляхи до успіху, але, щоб все зробити правильно – потрібно орієнтуватися частіше на свою інтуїцію.

Астрологи розповіли, що чекає всі знаки Зодіаку в найближчий тиждень, з 28 червня по 4 липня. Про це інформує портал Lunday. 

Овен

Удача буде супроводжувати абсолютно у всьому і вийде втілити в життя все задумане. З понеділка по середу доведеться шукати нестандартні ідеї та варто скористатися порадами друзів. У другій половині тижня і до вечора суботи по плечу будуть абсолютно будь-які завдання. У неділю можливі несподівані грошові надходження.

Телець

У понеділок не конфліктуйте з колегами та не тисніть на них своїм авторитетом. Вівторок і середу приділіть своїм близьким друзям. Якщо ви з кимось недавно посварилися - саме час вирішити конфлікт і помиритися. У другій половині тижня і до вечора суботи можливі невеликі проблеми зі здоров'ям і сварки з близькими. А ось неділя принесе удачу абсолютно у всьому.

Близнюки

Всі важливі справи сплануйте на понеділок, через те, що у вівторок і середу очікуються різкі зміни планів і невдачі. Не варто на ці дні планувати відрядження і ділові переговори. З четверга очікуйте натхнення та нові ідеї. Кінець тижня проведіть в спілкуванні з однодумцями та друзями.

Рак

Перша половина тижня стане дуже плідною і Раки зможуть здивувати не тільки оточення, але і самих себе. У вівторок і середу прислухайтеся до інтуїції. У другій половині тижня зменште обороти та гарненько продумуйте те, за що беретеся. А ось в любовній сфері чекайте на початку липня успіх.

Лев

У понеділок можуть зірватися плани, будьте пильні. Будь-які контакти зведіть до мінімуму – є ризик нарватися на нерозуміння. В середині тижня задумайтеся про майбутнє і прислухайтеся до внутрішнього голосу. Після четверга включайте активність, вирушайте в поїздки. Неділю проведіть вдома.

Діва

Початок тижня не порадує, очікується неуважність і спад працездатності. Не плануйте на цей тиждень нічого важливого. Присвятіть час самопізнанню, аналізу, медитаціям, знайдіть внутрішню гармонію і спокій. У неділю можете отримати важливу пораду.

Терези

Одиноким Терезам потрібно відвідати багатолюдну компанію, де може відбутися важлива зустріч. Можливо, ви зустрінете партнера для серйозних відносин в близькому оточенні. У середу вас відвідає ідея з минулого і це пожвавить процес в роботі. У другій половині тижня уникайте важливих справ, стримуйтеся і не конфліктуйте з близькими людьми.

Скорпіон

На початку тижня є великий ризик нарватися на скандал з рідними, постарайтеся тримати себе в руках. А після - ймовірно романтична пригода. Якщо ви вже у відносинах, то зірки обіцяють зміцнення і розвиток. До неділі Скорпіони будуть по вуха в клопотах. А в неділю можуть виникнути несподівані труднощі.

Стрілець

Понеділок стане дуже продуктивним днем, а ось у вівторок і середу можливі невеликі неприємності у сфері роботи та особистих взаєминах. З четверга зірки приготували багато приємних сюрпризів. На вихідних зверніть увагу на особисте життя – є велика ймовірність романтичного знайомства.

Козоріг

Перша половина тижня допоможе активно реалізувати себе в роботі та кар'єрі. З'явиться можливість зробити вдалі покупки зі знижками або щось вигідно продати. У другій половині тижня є ризик сварок і конфліктів. Але на вихідних ситуація покращиться і з'явиться бадьорість духу і в стосунках з близькими запанує мир.

Водолій

Настає дуже вдалий період, в який з'являться грандіозні шанси зустріти свою любов. З понеділка Водолії почнуть розв'язувати фінансові проблеми, знайдуть додаткову роботу або основну. До суботи очікується біла смуга в особистій самореалізації. А ось в неділю проявіть стриманість в спілкуванні з близькими, можуть бути сварки.

Риби

Початок тижня принесе сумнів у власних силах, але вийде зібратися з думками та використати свої можливості по максимуму. Найбільш плідними днями стануть вівторок і середа. Всі важливі зустрічі та фінансові операції сплануйте на другу половину тижня. Вихідні порадують спілкуванням з друзями.

Нагадаємо астрологічний прогноз на 2021 рік.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Укренерго анонсувало графіки обмеження потужності
«Укренерго» анонсувало графіки обмеження потужності, ось кого це стосуватиметься
1 хв на прочитаннягодина тому
Всеукраїнська акція Дуби Шевченка єднають Україну
На Черкащині розпочато всеукраїнську акцію «Дуби Шевченка єднають Україну»
1 хв на прочитання2 години тому
З Сулинського заказника вилучено 1,5 кілометри сіток
З Сулинського заказника вилучено 1,5 кілометри сіток
1 хв на прочитання3 години тому
Рецепт ідеальної випічки Паска Великдень
Як приготувати найсмачнішу паску: рецепт пухкої та ідеальної випічки
2 хв на прочитання5 годин тому
Відбулася зустріч робочої групи GREEN Action Task Force: обоворено створення Платформи дій щодо Зеленого відновлення України
2 хв на прочитання7 годин тому
Смачний чизкейк за перевіреним рецептом: готуємо просто та швидко
1 хв на прочитання8 годин тому
Мінагрополітики прогнозує цьогорічний врожай зернових та олійних культур близько 74 млн тонн
2 хв на прочитання8 годин тому
Китів та дельфінів у Тихому океані офіційно визнали «юридичними особами»: це сприятиме захисту морських ссавців
2 хв на прочитання9 годин тому