Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Глава Міндовкілля і посол Австрії в Україні обговорили співпрацю у сфері екології

Глава Міндовкілля і посол Австрії в Україні обговорили співпрацю у сфері екології

Дипломат запевнив, що Україну завжди вітають у Відні для обміну досвідом та пошуку нових цікавих технологій.

1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: Міністр Світлана Гринчук та посол Австрії в Україні Арад Бенкьо обговорили співпрацю у сфері захисту довкілля ФОТО: Міністр Світлана Гринчук та посол Австрії в Україні Арад Бенкьо обговорили співпрацю у сфері захисту довкілля
Поділитись:

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Світлана Гринчук та посол Австрії в Україні Арад Бенкьо обговорили перспективи розвитку співпраці двох держав у сфері захисту довкілля. Про це повідомили у відомстві.

«Австрія є надійним партнером України та активно допомагає нам у різних сферах. Українські фахівці отримують нові знання з питань запобігання промисловому забрудненню, управління відходами, екологічної та кліматичної політики в Австрії», – зазначила Світлана Гринчук під час зустрічі.

Пан Бенкьо запевнив у готовності Австрії до взаємодії в межах різних євроінтеграційних проєктів та актуальних сьогодні для України ініціатив покращення якості поверхневих вод і управління відходами. За його словами, Україну завжди вітають у Відні для обміну досвідом та пошуку нових цікавих технологій.

Голова Міндовкілля висловила дипломату вдячність за активну позицію Австрії у питаннях “зеленого” переходу України.

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.