Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Фінансовий гороскоп на тиждень 25 квітня - 1 травня: Левам - великі гроші, Рибам - везіння

Фінансовий гороскоп на тиждень 25 квітня - 1 травня: Левам - великі гроші, Рибам - везіння

Відкриваються можливості додаткового заробітку і зміцнення матеріального становища.

5 хв на прочитання22 Квітня 2022, 19:30
Фото: Шоу-бізнес - Today.ua Фото: Шоу-бізнес - Today.ua
Поділитись:

Сприятливий аспект Венери в гармонійному поєднанні з іншими планетами обіцяє багатьом знакам зодіаку непоганий фінансовий тиждень, пише Главред. 

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Для Овнів це буде вдалий тиждень. Ви зможете отримати неофіційне джерело доходу або приємні подарунки. Буде спокуса витратити велику суму грошей на розваги, проте варто контролювати витрати, щоб не похитнути бюджет і бути готовим до часів невизначеності. На вихідних перед вами відкриються перспективи непоганого заробітку, який може зміцнити фінансове становище.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

У цьому періоді буде успішна будь-яка колективна діяльність. Спільна робота допоможе швидше досягти поставлених цілей і збільшити дохід. Можливі несподівані цінні сюрпризи від друзів або колег. На вихідних складуться передумови до того, щоб ви переглянули підхід до витрат на себе. На перше місце вийдуть питання здоров'я і саморозвитку. В неділю буде вдалою торгівля.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

На початку тижня Близнюків можуть порадувати подарунки від перемоги в конкурсі або премія. З четверга вам буде супроводжувати удача з чужими грошима: можна брати кредити на вигідних умовах або укладати договір оренди. У суботу ви можете знайти щось цінне або отримати несподівану грошову допомогу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

У цьому періоді зловити удачу за хвіст зможуть ті Раки, робота яких пов'язана з міжнародними контактами. Не виключено, що солідний дохід принесе робота онлайн. Ви можете отримати грошовий переказ з-за кордону або знайти роботу в іншій країні. Сонячне затемнення в суботу символізує новий етап у відносинах з групами людей в тому, що стосується грошей. Наприклад, ви поставите на комерційну основу тренінги, які зараз проводите безкоштовно.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Левам весь тиждень буде везти з чужими грошима: від всіляких виплат і премій, до великих знижок і подарунків. Можна розраховувати на вигідні умови по кредиту або оренду. Не виключено, що інвестиції принесуть дохід. У середині тижня потрібно зосередитися на питаннях благодійності. На вихідних слід очікувати великі гроші. Сонячне затемнення в суботу може стати витком розвитку вашої кар'єри і зміцнення фінансового добробуту.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Цей тиждень буде вдалим для оточення Дів. Положення Венери свідчить про те, що гроші будуть пов'язані з іншими людьми. Не виключено, що ваш чоловік може зірвати великий куш і розбагатіти. Гроші також можуть прийти від партнерів з вигідною комерційною пропозицією. В кінці тижня не варто укладати і розривати домовленості. Затемнення Сонця в суботу допоможе вийти на новий фінансовий рівень.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терези зможуть вирішити важливе питання в банку, страховій компанії або у нотаріуса. Гроші прийдуть від роботи і, можливо, вийде знайти додаткове джерело доходу. Для підписання важливих документів або отримання цінної інформації вибирайте середу і четвер. Після сонячного затемнення ви можете зустріти людину, яка надасть неоціненну матеріальну допомогу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонів чекає фінансова удача. Не виключено, що ваше хобі або справа, яка приносить вам задоволення, почне приносити дохід. Не виключено, що ваша друга половинка порадує цінним подарунком. Фрілансери отримають солідний дохід від роботи. На вихідних ваші фінансові взаємини з іншими людьми вийдуть на інший рівень.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Хороший тиждень у фінансовому плані чекає Стрільців. У когось із членів сім'ї підвищиться дохід. Це зробить можливим переїзд в нове житло або великі покупки. У четвер можуть принести прибуток інвестиції. Після вихідних у професійній діяльності справи підуть в гору і зміниться матеріальна сторона.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Фінансова удача для вашого знака на цьому тижні пов'язана з торгівлею і посередництвом. Не сидіть вдома: чим більше ви спілкуєтеся і зустрічаєте різних людей, тим більше буде вигода — і подарунки, і вигідні пропозиції, і корисні новини. Читайте оголошення. Дивіться, чим ви можете бути корисні родичам і сусідам, а вони вам. На вихідних можливі доленосні нововведення в доходах від хобі та творчої роботи, а також угоди від тендерів.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водолії виявляться в числі тих щасливчиків, яким гроші будуть просто падати в руки. У середині тижня ви можете отримати щось цінне безоплатно. На вихідних вас може чекати велика грошова удача. У суботу сонячне затемнення може передвіщати хороші зміни в матеріальному статусі вашої родини.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні матеріальний рівень життя Риб може підвищитися, однак це може спричинити за собою і зайві витрати. Ви будете прагнути створити собі позитивний імідж в очах оточуючих і витрати на зовнішність можуть вдарити по бюджету. Варто утриматися від покупок на емоціях в четвер і п'ятницю. На вихідних до вас може прийти неймовірне везіння. Не пропустіть свій шанс. Сонячне затемнення в суботу принесе шанс змінити фінансові відносини з родичами.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Гортензія волотиста Sundae Fraise здатна прикрасити посадки з хвойних і листопадних рослин (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд, які були укріплені спеціальними платформами
1 хв на прочитанняВчора
На Одещині врятували коня, який застряг у болоті
На Одещині рятувальники витягли коня із болота (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Кабмін сьогодні на засіданні прийняв низку рішень у сфері охорони здоровʼя, агросектору та екології
3 хв на прочитанняВчора
Незаконна рибалка на озері Кугурлуй спричинила збитки рибним запасам України на більш як 350 тис. грн
1 хв на прочитанняВчора
Через опади у річках Буковини підійметься вода до метра
1 хв на прочитанняВчора
На водоймах Одеської області встановлено 1000 нерестових гнізд (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Нарубали на 900 тисяч гривень: на Буковині судитимуть експосадовця лісового господарства
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost