Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Щедрий тиждень на події, але слідкуйте за фінансами: гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 15 по 21 листопада

Щедрий тиждень на події, але слідкуйте за фінансами: гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 15 по 21 листопада

Це - тиждень, коли відбудеться сонячне затемнення.

6 хв на прочитання14 Листопада 2021, 18:37
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поділитись:

19 листопада відбудеться сонячнечне затемнення в Тельці, і багато людей відчуватимуть його вплив за кілька днів до цієї дати: можливе відчуття напруженості, нервозності; можливе відчуття, що потрібно долати перепони, приймати складні рішення. Про це пише ТСН, посилаючись на  YouTube-канал астрологині Марини Скаді

Позитивний аспект буде 16 листопада мід Сонцем та Плутоном. Протягом дня формуються умови для прояву прихованих можливостей та реалізації внутрішнього потенціалу. Від 16 до 18 листопада – опозиція Марса та ретро-Урана, точний аспект 17 листопада. У цей час можливі революційні зміни у житті, несподіваний поворот подій. 

19 листопада Венера в гармонії з ретро-Ураном — це гармонійний аспект. Люди, які довго і напружено працюють, навпаки, можуть отримати фінансову вигоду, отримати шанс змінити своє життя на краще.

ОВЕН

Тиждень ділової та розумової активності. Ви можете розв'язати багато проблем, підвищити ефективність своїх зусиль. Сприятливий час для торгівлі, укладання договорів та шляхетних вчинків. Можна планувати на цей період серйозні розмови, навчальні заходи, вирішення питань із документами. Вдалий час для розробки стратегії вашої ділової активності. Але, перш ніж щось сказати, – десять разів подумайте, оскільки протягом тижня вам властиві періоди різкості, сарказму та непотрібної відвертості.

ТЕЛЕЦЬ

Хороша концентрація, спокій, розважливість привертає до вас багатьох людей. Хоча для романтичних взаємин час несприятливий. Можуть з'явитися можливості виявити себе з найкращого боку у професійній сфері, отримати схвалення керівництва чи невелику премію. Вас бажають бачити, радитися з вами, працювати разом, але якщо ви помічаєте недоліки в будь-яких справах, розумна критика і тактовна вказівка на помилки тільки допоможуть вам зробити крок вгору кар'єрними сходами.

БЛИЗНЯТА

Дратівливість і безліч дрібних турбот сприяють поспішним, необдуманим діям. Можливе розумове перезбудження, головний біль та погіршення самопочуття. Якщо цими днями необхідно вести будь-які переговори, то під час спілкування з іншими людьми слід намагатися зібрати всю свою стриманість. Не варто активувати там, де вас не просять. Тиждень підходить для самостійної роботи, досліджень, підготовки бази для роботи в нових умовах, з урахуванням обставин, що склалися.

РАК

Ви найсильніше відчуєте вплив повні 19 листопада, яка є Місячним затемненням. Складний період, відбуваються доленосні події, порушуються теми, яких не хотілося б торкатися. Посилено ризик отримання тілесних ушкоджень, зокрема внаслідок роботи з технікою та механізмами. Але це добрий час початку оздоровчих заходів, курсу масажу, комплексу фізичних вправ. У взаєминах із близькими та коханими вам властива різкість, з'являється схильність до вираженого протистояння.

ЛЕВ

Ваш управитель — Сонце — бере участь у процесі формування затемнень, тому тиждень для вас виявиться непростим. Особисті та сімейні стосунки можуть суттєво постраждати. Щоб уникнути неприємностей, ліпше зосередитися на професійній сфері, займатися фінансовими питаннями, бізнесом – у цьому разі можна досягти хороших результатів, наблизитися до мети. Не беріть участь у тих справах, які мають бути приховані, – ви перед очима у всіх, нічого неможливо приховати від оточення.

ДІВА

Для вас період перевірки – у коханні, у роботі, у стосунках із оточенням. З'являється багато ситуацій, надходить велика кількість інформації — на все не вистачає часу. Хоча зовні з вами ніби нічого не відбувається, усередині вас – вулкан почуттів та емоцій. Також поточний тиждень – період осяянь, нових ідей, цьому сприяє внутрішня напруженість, яка раптово проявляється у розумових процесах. У фінансовій сфері, загалом, все добре – вам повертають борги, якщо ви заборгували – з'являється можливість повернути чи сплатити кредит.

ТЕРЕЗИ

Зверніть увагу, чи правильно ви розподіляєте свої симпатії, чи довіряєте людям. Період непростий, особливо шодо фінансових питань та особистих взаємин. Розрахунок на отримання прибутку невиправданий. Виникають перешкоди, часто через безвідповідальних партнерів. Любовні проблеми можуть відволікати від роботи. Стережіться непотрібних покупок, зайвих витрат, оскільки. більшість речей, куплених протягом тижня, вже незабаром виявляться марними. Найближчим часом необхідно сконцентруватися на головній меті та задовольнятися малим.

СКОРПІОН

Багато енергії, сил дає прагнення самостверджуватись хоч би що. Схильні втручатися у ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, ухвалювати поспішні рішення. Гарний час для усвідомленої самостійної діяльності (за раніше складеним планом), оскільки для оточення ваш характер проявляється подібно до спалахів блискавки. А це сприяє невдачам у контактах із публікою, у громадській діяльності. Обставини вимагають від вас зробити вибір, відмовитись від старого та безперспективного, знайти нові ресурси, додаткові джерела доходу.

СТРІЛЕЦЬ

Під час ведення справ слід звернути увагу на схильність до необдуманих вчинків, поспішних рішень, неприборканих фінансових амбіцій, неправильної оцінки того, що відбувається. Дух суперництва долає вас як стосовно начальства, так і стосовно товаришів по службі і компаньйонів. Прагнення до переваги, підвищене честолюбство можуть багато зіпсувати. Імпульсивні дії, схильність поставити всі крапки над «i» може негативно вплинути на сімейні стосунки, порушити гармонію в любовній сфері.

КОЗОРІГ

Можливі фінансові чи юридичні труднощі. Не намагайтеся досягти всього одразу, з нальоту, перевищуючи свої можливості та повноваження. Ви самовпевнені, різко обстоюєте свої інтереси. Але для любовних стосунків – сприятливий час. Якщо ви давно хотіли завоювати увагу симпатичної вам людини, будьте сміливішими, активнішими – ви зможете справити сприятливе враження на представників протилежної статі. З'являється можливість розірвати обставини, що сковують, привернути до себе увагу.

ВОДОЛІЙ

Якщо вам не вистачало рішучості здійснити щось, використовуйте цей період. На шляху до досягнення бажаного виявляйте заповзятливість, напір, ініціативу. Підвищується ваша суто фізична рухливість, з'являється легкість підіймання. Не допускайте агресивних дій стосовно оточення, особливо до дітей — енергію, що збільшилася, направте в мирне річище — активний відпочинок, фізичну роботу, відрядження, ділові поїздки. Головне, дотримуйтесь закону, чітко виконуйте інструкції, не вплутуйтеся в авантюри.

РИБИ

Бажань багато, але немає волі для їх здійснення. Тиждень супроводжується сильною внутрішньою перенапруженістю, в результаті — занепад сил, сумніви в собі, депресія. Якщо опанувати себе, докласти певних зусиль, то можуть виникнути корисні знайомства, романтичні зв'язки. Завдяки ресурсам інших людей ви можете просунути свої інтереси, отримати бажане. Працюйте над своєю самооцінкою, шукайте в собі таланти та розвивайте їх – інші люди це помітять та підтримають. Запропонуйте навколишньому світу щось, натомість отримаєте ще більше.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.