Догори
Дати відгук

Електронні пристрої IQOS можна здавати на переробку — тютюнова кампанія заявила про початок програми обміну

Мета – до 2025 р. забезпечити можливість 100 % переробки своїх бездимних пристроїв.

1 хв на прочитання28 Грудня 2021, 19:40
Фото: РЕЛАЙН Фото: РЕЛАЙН
Поділитись:

Тютюнова компанія «Філіп Морріс» заявила про початок переробки електронних пристроїв, які компанія продає в Україні: IQOS, IQOS VEEV та lil. За повідомленням Greendeal, користувачі можуть здати старий пристрій у будь-якому магазині IQOS Space. Звідти електроніка відправляється на переробку до міжнародного партнера Філіп Морріс — «Флекстронікс Інтернешнл Кфт» (Угорщина).

Згідно з ним, на переробку з України до Угорщини вже надійшло приблизно 608 тис. одиниць продукції, зокрема девайси, холдери та зарядки для пристроїв, які компанія зібрала завдяки програмам обміну.

Компанія зазначає, що здати на переробку можна використані стіки, поди, картриджі та навіть електронні цигарки інших виробників, їхню утилізацію забезпечує український партнер — ТОВ «Центр управління відходами».

Philip Morris International раніше заявила про мету до 2025 р. забезпечити можливість стовідсоткової переробки своїх бездимних пристроїв, а також на 50 % знизити обсяги пластикових відходів від власної продукції. У 2020 році компанія досягла показника 84 % з переробки пристроїв IQOS (відсоток від ваги кожного пристрою).

Ми писали раніше, Верховна Рада схвалила в другому читанні антитютюновий закон.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.