Економно, не означає - не смачно: курячі шлунки, м'які і ніжні без варіння

1 хв на прочитання19 Грудня 2022, 21:56

Запікати в духовці 35-40 хвилин.

Інгредієнти

шлунки курячі

500 г.

Цибуля

1 шт.

часник зубці

3 шт.

гiрчиця

2 ч.ложки

Перец, соль

 

рослинна олія

1 ст.ложка

мед рідкий

35 г.

гiрчиця в зернах

35 г.

Соевый соус

70 мл

 

Розраховано на 2 порції

Інгредієнти

Як приготувати курячі шлунки без варіння, щоб вони були м'які, ніжні, а найголовніше смачні. Простий, недорогий рецепт курячих потрошки.

Підготувати всі інгредієнти.

Курячі шлунки очистити від жовтої плівки при необхідності.

Нарізати овочі.

Змішати курячі шлунки з цибулею, часником і додати спеції, гірчицю.

Дати промаринуватися мінімум 2 години.

Запекти в духовці 35-40 хвилин.

На сковороді обсмажити запечені шлуночки в соусі.

Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: