Інгредієнти
500 г. | |
1 шт. | |
3 шт. | |
2 ч.ложки | |
| |
1 ст.ложка | |
35 г. | |
35 г. | |
70 мл | |
| |
Розраховано на 2 порції |
Як приготувати курячі шлунки без варіння, щоб вони були м'які, ніжні, а найголовніше смачні. Простий, недорогий рецепт курячих потрошки.
Підготувати всі інгредієнти.
Курячі шлунки очистити від жовтої плівки при необхідності.
Нарізати овочі.
Змішати курячі шлунки з цибулею, часником і додати спеції, гірчицю.
Дати промаринуватися мінімум 2 години.
Запекти в духовці 35-40 хвилин.
На сковороді обсмажити запечені шлуночки в соусі.
Смачного!