Інгредієнти
500 г.  | |
1 шт.  | |
3 шт.  | |
2 ч.ложки  | |
  | |
1 ст.ложка  | |
35 г.  | |
35 г.  | |
70 мл  | |
  | |
Розраховано на 2 порції  | 
Як приготувати курячі шлунки без варіння, щоб вони були м'які, ніжні, а найголовніше смачні. Простий, недорогий рецепт курячих потрошки.
Підготувати всі інгредієнти.
Курячі шлунки очистити від жовтої плівки при необхідності.
Нарізати овочі.
Змішати курячі шлунки з цибулею, часником і додати спеції, гірчицю.
Дати промаринуватися мінімум 2 години.
Запекти в духовці 35-40 хвилин.
На сковороді обсмажити запечені шлуночки в соусі.
Смачного!