Догори
Дати відгук

Дзеркальна дата 24.02.2024 – магія чи просто збіг?

Зараз, як ніколи, актуально навести лад у своїх думках, емоціях, просторі, прояснити відносини.

5 хв на прочитання22 Лютого 2024, 21:30
Дзеркальна дата 24.02.2024 – магія чи просто збіг Дзеркальна дата 24.02.2024 – магія чи просто збіг
Поділитись:

Від сьогодні ми починаємо відчувати вплив повного місяця, який настане 24.02.24 о 14:30 за Києвом. Це день тепла та світла, генератор оптимістичної ідеї. Він дивовижний тим, що назовні віддзеркалить наше внутрішнє та додасть чутливості, милосердя, - розказала для GreenPost астролог Віта Найденко.

Якщо ви чекали на знак, щоб навести лад у справах, то й розпочніть цей день з прибирання. Вже за кілька днів деякі зможуть відчувати вплив повного місяця у консервативному знаку Діви, тому зараз,  як ніколи, актуально навести лад у своїх думках, емоціях, просторі, прояснити відносини, у яких ми знаходимось.

Також виникне потреба переглянути дружні відносини. Якщо ви напередодні посварилися з колегою,  ваш друг виїхав в інше місто, а коханий без пояснень зник - не варто хвилюватись, а навпаки - радійте, що Всесвіт зробив вам такий подарунок і подав знак, що ця людина більше не зможе принести Вам користі,  а лише додасть смутку, жалю та зіпсує нервову систему. Повня лише підсвітить давні проблеми і натякне Вам: хто є хто, особливо Овнам і Терезам.

Якщо вам хтось щось пообіцяв - саме час нагадати, або самому виконати обіцянку, дану раніше. Якщо напередодні, або через тиждень після повні ваш організм сигналізував про неполадки - обов'язково зверніться за допомогою до лікаря. Нас не покидатиме відчуття внутрішньої напруги, незадоволення, відчується брак терпіння та уваги. Щоб мінімізувати негативний вплив - медитуйте.

Не варто починати нові проекти, планувати. Дуже добре зайнятися питанням  здоров'я,  благодійності. Якщо є схильність до неврозів, то хоча б на 3 дні відмежуйте себе від негативных проявів соціуму та оточення.

Зберіть непотрібні речі, та віддайте їх людям, яким це необхідніше, задонатьте на ЗСУ, допоможіть притулкам з тваринами або, як найвищий прояв добра - заберіть тваринку з притулку і огорніть її домашньою турботою та ласкою. Якщо вже маєте домашніх улюбленців, то зверніть увагу на їх поведінку, їх настрій, звички. 

Наше мислення в цей період буде більш мрійливим, ніж хотітиме щось робити, увага - розсіяною,  мріятимемо зовсім не про те, що нам потрібно насправді. 

Багатьох зачепить тема нерухомості, землі,  боргових зобов'язань,  документів, відносини з керівництвом. Хтось вважатиме себе обділеним, або  самотнім, але через декілька днів цей синдром минеться.

Особливо відчують повню у дзеркальну дату люди, народжені:

  • з 22 січня по 2 лютого
  • з 25 серпня по 4 вересня.
  • з 20 лютого по 2 березня
  • з 22 квітня по 2 травня.
  • з 24 травня по 2 червня.
  • з 25 листопада по 4 грудня.

Овнам потрібно звернути увагу на здоров'я, може дати збій серцево-судинна система. Не шукайте відповіді на питання, не напружуйтесь, бо ви їх отримаєте після 27 лютого і прийдуть вони з «нізвідки».

Тільці захочуть розірвати безперспективні зв'язки,  переглянути відносини в робочому колективі, або змінити його.

Близнюки почують зовсім не ті відповіді на свої питання, ніж очікували. Особливо в домашніх питаннях, майна чи нерухомості. Будете вирішувати чиїсь проблеми, а не свої.

Ракам потрібно завершити питання ремонту, або короткотривалих переміщень.

Левам нарешті видадуть премію,  або повернуть ті гроші, на які вже не розраховували.

Діви зможуть закрити багато питань, стосовно роботи. Можливо піднімуться кар’єрнимисходами, або змінять роботу, тому уважно розглядайте пропозиції, які надходять.

Терези захочуть побути в усвідомленій самотності, щоб розібратися в собі, зважити за і проти, але не приймайте зараз важливих рішень, перечекайте до 28 числа.

Стрільці зможуть швидко та вигідно перейти на іншу роботу, або змінити соціальний статус.

Скорпіонам всесвіт допоможе зачистити простір від непотрібних людей. Слухайте свою інтуїцію, не відповідайте людині на негатив, навіть  якщо дуже хочеться, краще зробіть висновки, хто перед вами.

Козероги зможуть завершити юридичні питання, перейти на вищу посаду на службі.

Водолії завершать питання з боргами та кредитами.

Риби можуть розпочати процес прояснення відносин з рідними та близькими людьми. Можливо зміниться колектив, або навіть робота.

Всім варто відмовитись від тих справ, які не приносять нам користь. Відмовитись від порожніх обіцянок, бо всесвіт зробить так, що будете змушені їх виконати.

Не беріть кредитів, хоча б до 28 лютого.

Не переймайтеся чужими проблемами, якщо не зможете допомогти - краще вирішити свої. Але милосердя та допомогу ніхто не відміняв.

Варто відмовитись від підписання угод, краще перенести на 28 лютого, або уважно вивчити умови, особливу увагу звернути на те, що прописано маленьким шрифтом.

Відмовтесь від  зустрічі з незнайомими людьми, бо надто підвищений ризик шахрайства.

Не вживайте алкоголь, оскільки рівень гормонів стресу та агресії і так «зашкалює», а ефект від прийому може бути таким, що Ви навіть не очікували, включаться страхи, фобії та інше.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.