Фаршировані яйця – відмінне рішення для святкового столу. Різноманітність всіляких начинок обмежується лише фантазією господині, і, якщо не полінуватися, а зробити хоча б 5-7 видів, у гостей просто очі порозбігаються.
Головне тут, зварити яйця круто, це не менше 10 хвилин після закипання, і відразу ж помістити в холодну, а найкраще, крижану, воду. Потім дати повністю охолонути. Завдяки цьому шкаралупа добре відійде від білка і яйця будуть виглядати презентабельно. Обов’язково спробуйте здивувати всіх цією простою і смачною закускою.
Покроковий процес приготування:
Інгредієнти:
Варені яйця очистити, розрізати навпіл, прибрати жовтки. У розігріту з олією сковорідку помістити нарізану якомога дрібніше ріпчасту цибулю. Обсмажити до прозорості і додати яловичий фарш. Тримати на плиті пару хвилин до готовності яловичини. Викласти жовтки від яєць, добре розтерти виделкою, розбиваючи грудочки. Додати майонез, посолити і приправити перцем. Перемішати. За допомогою ложки наповнити половинки яєць. Прикрасити зеленню.
Варені яйця розрізати навпіл, жовтки поки відкласти. У сковорідці з рослинним олією обсмажити до легкого золотистого кольору нарізану дуже дрібно цибулю ріпчасту. Додати яєчні жовтки, майонез, сіль і перець мелений, добре перемішати. Начинити яйця. Прикрасити зеленню.
Інгредієнти:
Яйця розрізати на дві частини, прибрати жовтки. Твердий сир натерти на самій дрібній тертці, додати видавлений через прес часник, майонез і жовтки. Перемішати виделкою до отримання однорідної маси. Наповнити яєчні половинки, прикрасити.
Інгредієнти:
Яйця розрізати навпіл, витягти жовтки. Крабові палички і твердий сир подрібнити в стружку за допомогою терки з невеликими отворами. Додати жовтки, пропущений через прес часник і майонез, перемішати. Ложкою начинити яєчні половинки, прикрасити зеленню.