Догори
Дати відгук

До суду піде ціла група осіб, які з 2002 року робили бізнес, ґвалтуючи дітей

Серед причетних до злочинів осіб були три молоді жінки, які сексуально експлуатували власних дітей.

2 хв на прочитання12 Січня 2021, 15:07
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Люди шоковані у Дніпрі: виявляється, що тут із 2002 року група нелюдів «робила бізнес» на ґвалтуванні малолітніх дітей. Шість осіб, у тому числі жінки, займалися виготовленням і розповсюджуванням  продукції, що містила дитячу порнографію.

Як інформує Дніпропетровська обласна прокуратура, наразі  до суду пішов обвинувальний акт щодо шістьох осіб за вчинення низки злочинів проти статевої свободи дітей. Четверо з них перебувають у складі організованої групи протягом тривалого часу. 

Відомо, що  двоє учасників групи розпочали «бізнес» ще у 2002 році та поступово залучили до неї ще двох осіб.

«Нехтуючи загальнолюдськими принципами моралі, зловмисники систематично ґвалтували та розбещували малолітніх дітей, користуючись тим, що потерпілі перебували у безпорадному стані та не могли чинити опір. Знущання над дітьми учасники групи фіксували на відео, які у подальшому розповсюджували у мережі Інтернет», — говорять у прокуратурі.

Серед причетних до злочинів осіб були три молоді жінки (одна з них колишня жертва ґвалтівників), які примушували до участі у створенні порнографічної продукції та до сексуальної експлуатації власних дітей.

Дії трьох учасників групи кваліфікуються за ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 та ч.ч. 4, 5 ст. 301 КК України (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років; розбещення малолітніх; виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію). Їх спільнику — організатору групи, крім вказаних правопорушень, інкримінується також задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, вчинене щодо малолітньої (ч. 3 ст. 153 КК України).

Також на лаві підсудних опинився ще один співучасник за зґвалтування малолітніх (ч. 4 ст. 152 КК України) та їхня спільна знайома — за розбещення дітей (ч. 2 ст. 156 КК України).

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Відомо, що донеччанина піймали на контрабанді кулька з наркотиками у спідньому (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost