До 1 листопада триває декларування права на промислове рибальство

1 хв на прочитання25 Серпня 2024, 18:22
До 1 листопада триває декларування права на промислове рибальство

Користувачі можуть отримати технічну або консультаційну допомогу

Держагенство Украни з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих пограм нагадує, що  суб’єкти рибного господарства, які планують здійснювати промислове рибальство, мають до 1 листопада 2024 року задекларувати право на це шляхом подання щорічної електронної декларації засобами Єдиної державної електронної системи управління галуззю рибного господарства (еРиба) за посиланням.

Покроковий механізм заповнення щорічної декларації на право здійснення промислового рибальства можна переглянути за лінком.

Користувачі можуть отримати технічну або консультаційну допомогу з питань, що стосуються подання електронних декларацій на право промислового рибальства, зателефонувавши або надіславши запит через месенджери Viber і Telegram на номер: (099) 458-37-18 чи відправивши лист на електронну пошту: efish@darg.gov.ua.

Підстава:

Порядок декларування визначено постановою КМУ «Про реалізацію експериментального проекту щодо запровадження декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов в електронній формі» від 13.10.2023 № 1076.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: