Догори
Дати відгук

Для здоров’я серця кардіологи назвали найкориснішу рибу, будете здивовані

Риба містить велику кількість ненасичених жирів

1 хв на прочитання16 Липня 2023, 08:12
Поділитись:

Кардіологи радять віддавати перевагу рибі перед м'ясом. І вся справа в тому, що саме риба корисніша для нашого серця.

Риба – один із необхідних компонентів при дієті для зміцнення серцево-судинної системи. Так, і як джерело тварин білків вона є кращим вибором, ніж, наприклад, яловичина, свинина чи птиця.

Риба містить велику кількість ненасичених жирів, корисних для серця, тоді як м’ясо тварин містить більше насичених жирів, які можуть підняти рівень холестерину в крові.

Риба також багата омега-3 жирними кислотами, які зменшують рівень холестерину в крові та кров’яний тиск. Крім того, як повідомляє Американська Асоціація Серця, вживання риби зменшує ймовірність розвитку вад серця.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.