Дієтологи розповіли, чого не варто їсти на сніданок

1 хв на прочитання31 Січня 2021, 10:15
сніданок, шкідлива їжа

Дієтологи рекомендують зранку відмовитися від бутербродів і від будь-яких продуктів, що містять цукор, дріжджі, консерванти

Не всякі страви годяться для сніданку. Деякі продукти з давно відомих і традиційно ранкових насправді несуть у собі колосальну шкоду для організму.

Дієтологи рекомендують зранку відмовитися від бутербродів і від будь-яких продуктів, що містять цукор, дріжджі, консерванти і барвники, тому що після прийому такої їжі організм довго буде зайнятий її переварюванням і виведенням шкідливих речовин.

Також протипоказано вранці пити каву, так як це може викликати проблеми з тиском. Ще любителі пити цей напій на сніданок нерідко відчувають втому протягом дня. Крім того, кава пригнічує відчуття голоду, що призводить до того, що людина відмовляється від їжі вдень, але ввечері наїдається і набирає зайву вагу.

Ідеальний сніданок, на думку експертів, - це крупи, які потрібно варити. Зробити це можна на воді, а також додати молока, ягід або фруктів.

Два-три рази на тиждень можна їсти вранці омлет, відварені яйця, салат з кальмарами або з курячими грудками. Корисний сніданок містить вітаміни і мікроелементи, тому людина буде почуватися добре протягом дня.

Раніше ми писали, що бездріжджовий хліб вважається найпростішим і найкориснішим для здоров'я серед усіх видів хлібобулочних виробів. Він легко засвоюється організмом і не порушує кишкову мікрофлору. Що означає справжній бездріжджовий хліб на розчині й чому він корисніший за звичайний? 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: