Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Дівчина з найбільшими губами у світі встановила рекорд за кількістю ін’єкцій гіалуронки(ФОТО)

Дівчина з найбільшими губами у світі встановила рекорд за кількістю ін’єкцій гіалуронки(ФОТО)

Операцію зі збільшення грудей планую робити в Туреччині чи Німеччині

2 хв на прочитання12 Вересня 2022, 14:15
Поділитись:

24-річна Андреа Іванова, яка мешкає в Болгарії, планує поїхати за кордон заради своєї наступної роботи над грудьми. Вона каже, що отримує щоденні запрошення поїхати у відпустку зі своїми численними шанувальниками.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar» Андреа Іванова, яку люблять у Болгарії, називають «жінкою з найбільшими губами у світі», і вона має понад 20 тисяч підписників через її екстремальну зовнішність. Публікуючи пости в акаунті Instagram під ім'ям @andrea88476, вона стверджує, що встановила рекорд з 30 ін'єкцій гіалуронової кислоти в губи, що зробило їх дуже пухкими. Один з шанувальників каже, що її зовнішній вигляд приваблює багатіїв, які хочуть подарувати їй навколосвітню подорож.

У розмові вона сказала: «Щодня багато різних фанатів з усього світу надсилають мені тисячі повідомлень у моїх соціальних мережах і запрошують на відпочинок у різні країни і навіть континенти, але я ще не їздила у відпустку з шанувальниками, але, можливо, одного разу я зроблю це».

Нині Андреа часто подорожує з інших причин, включаючи її основні захоплення – спів та пластичну хірургію. Вона пояснила: «Я подорожую за кордон, беручи участь у пісенних конкурсах та фестивалях. На цей час мої улюблені напрямки – Туреччина та Греція, де я багато разів була у різних містах. Всі втручання та процедури я робила в місті, де живу, в Софії, але наступну операцію зі збільшення грудей планую робити в Туреччині чи Німеччині, тому що й у цих країнах є непогані фахівці». Вона зазначила: «У мене тепер витягнуте обличчя та підборіддя».

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.