Догори
Дати відгук

Дерматолог назвала три проблеми, через які ви виглядаєте старше свого віку

Доктор дала кілька дієвих порад про те, як доглядати за шкірою після 30 років.

2 хв на прочитання28 Листопада 2023, 10:10
Три причини через які ви виглядаєте старше свого віку Три причини через які ви виглядаєте старше свого віку
Поділитись:

Дерматолог Шерін Ідріс дала кілька дієвих порад про те, як доглядати за шкірою після 30 років, щоб вона сяяла молодістю довгі роки. На щастя, для цього вам не доведеться спустошувати свій банківський рахунок. 

Доктор стверджує, що витрачати гроші на дорогі засоби по догляду не обов'язково. За її словами, якщо вам за 30 і ви бачите, що шкіра на обличчі починає "обвисати", причина всіх бід криється в тому, що шкіра почала втрачати обʼєм.

Жодна кількість крему, зволожуючого крему, пептиду, ретинолу, відлущувальної кислоти або сонцезахисного крему не відновить об'єм вашого обличчя. Те ж саме відноситься і до всіх тих, хто користується гуа-ша, – заявила лікар.

За словами Шерін, повернути обʼєм обличчю можна тільки за допомогою косметичних процедур, що вимагають застосування голок. Однак при правильному догляді за шкірою можна запобігти іншим факторам, які можуть зробити людей візуально старшими. Так, один із факторів, який підсилює ознаки втоми і старіння – нерівний тон і використання висвітлюючих продуктів, спрямованих на боротьбу з пігментацією. Йдеться про коєву кислоту і такі компоненти як арбутин і ніацинамід. 

На другому місці розацеа або прищі, тому що до тридцяти років ви стаєте більш схильними до громональних змін. Ваша шкіра стає жирнішою, і у багатьох жінок з'являються гормональні висипання. Азелаїнова кислота стане відмінним доповненням до вашої рутини щоб заспокоїти прояв цього фактора, – ділиться дерматолог.

Третя річ, яка візуально показує старіння – тонкі лінії і зморшки на обличчі. Дерматолог стверджує, що ці прояви неминучі, однак ви можете уповільнити цей процес, частіше зволожуючи шкіру і додавши в догляд необхідні активи.

Свіжі новини на GreenPost.ua

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.