Догори
Дати відгук

Депутат назвав ефективний спосіб надіти на всіх маски і захистити від COVID

1 хв на прочитання23 Жовтня 2020, 16:52
 Pexels Pexels
Поділитись:

Цікавий спосіб захисту населення від коронавірусу запропонував  російський нардеп.  Голова комітету Держдуми з праці, соціальної політики та у справах ветеранів, заступник керівника фракції ЛДПР Ярослав Нілов бачить вирішення проблеми в безкоштовному забезпеченні населення засобами захисту.

За словами нардепа, як правило, вимогу носити маски люди  ігнорують не через якісь  принциповіпозиції, а тому, що за незручну річ ще й доводиться платити.  Усунути основну перешкоду можна шляхом безкоштовної роздачі масок населенню.

«Наша пропозиція в тому, щоб максимально забезпечити безкоштовну можливість отримання маски і антисептика», - сказав Нілов в інтерв'ю радіо Sputnik. Він стверджує, що маску зараз легко можна купити в роздріб за 3 руб. (1,11 українських гривень - ред), а виробництво коштує «взагалі копійки», тому роздавати маски потрібно безкоштовно всюди, де тільки можна.

«Що стосується антисептиків, то повинна бути постійна соціальна реклама із закликом частіше мити руки і користуватися індивідуальними засобами захисту», - додав депутат.

Свою позицію він пояснив тим, що в групі ризику знаходяться люди похилого віку. Саме ця категорія населення вірить тому, що сказано на телебаченні, і слухають фахівців, які виступають в різних телепрограмах. Тому соціальна реклама виявиться дієвою.

Як відомо, інфекціоніст розповів, наскільки підкосить українців COVID у легкій та середній формі. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost