Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Астро
  • День романтичного зізнання: двом знакам Зодіаку зимове сонцестояння в ніч з 21 на 22 грудня принесе приємний сюрприз

День романтичного зізнання: двом знакам Зодіаку зимове сонцестояння в ніч з 21 на 22 грудня принесе приємний сюрприз

Зорі обіцяють приємні пригоди.

1 хв на прочитання20 Грудня 2023, 23:50
 Зимове сонцестояння 21 грудня Зимове сонцестояння 21 грудня
Поділитись:

Астрологи вважають, що зимове сонцестояння – особливий період, коли енергія планет може впливати на наше емоційне та особисте життя. У цей день зорі обіцяють двом знакам Зодіаку романтичне зізнання. 

Рак 

Для Раків день зимового сонцестояння принесе тепло і ніжність в їхні стосунки. За допомогою впливу Сонця та Плутона Раки будуть оточені аурою загадковості і пристрасті. У цей день хтось особливий може здивувати їх романтичним зізнанням. Це може бути давно знайома людина, або ж новий знайомий, який відчуває особливий зв'язок. 

Стрілець 

Стрільцям цей день обіцяє бути веселим та емоційно насиченим. Вони можуть відчути енергію кохання та позитивних змін. Не дивуйтеся, якщо ваша давня подруга або колега зізнається у коханні. Це може бути несподівано, але водночас приємно.

День зимового сонцестояння ще називають сонцеворотом. Сонце перебуває найближче до Землі за увесь рік. Найчастіше день зимового сонцестояння припадає на 21 грудня (рідше буває 20 або 23 грудня). Однак у роки, які передують високосному, зимове сонцестояння відбувається 22 грудня. Саме таким є 2023 рік. Воно розпочнеться о 05:27 за Київським часом.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.