Догори
Дати відгук

COVID-19 вбив завідувача відділення обласної інфекційної лікарні

Про це розповіли його колеги

1 хв на прочитання09 Листопада 2020, 11:33
Поділитись:

Завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Мартинюк пішов з життя через ускладнення коронавірусної хвороби. Про це у соцмережах повідомляють колеги лікаря.

Про загибель колеги розповів у Facebook і заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

«...на превеликий жаль, сьогодні ми маємо втрату... непоправну і незамінну втрату, втрату для друзів, знайомих, колективу, особливо — для рідних! Ця страшна звістка просто приголомшила сьогодні зранку! Сумно, тяжко на душі, просто немає слів, почуттів, відчуттів, емоцій, біль, розпач, відчуття повної безпорадності....та просто не віриться!», - написав він.

Смерть лікаря прокоментувала відомий лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська.

«Це якийсь безпробудний і безпросвітний жах. Ігор Іванович, беззмінний завідувач відділеннями гепатитів у Львівській обласній інфекційній лікарні. Прекрасний лікар і людина. Ще влітку щось там розповідав міністру під час нашого візиту. Веселий, смішний, з приголомшливим почуттям гумору і, як всі доктора, не сильно звертає увагу на своє здоров'я. Добрий. Люблячий свою сім'ю, свою роботу, людей, колег, хворих і взагалі життя. 56 років ...», - зазначила вона.  

Тим часом в Одесі народився недоношений малюк з COVID-19.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я