Чи варто брати парасолю: прогноз погоди від Наталії Діденко на 2 вересня

1 хв на прочитання01 Вересня 2024, 23:50
Прогноз погоды от Натальи Диденко на 2 сентября

Бабине літо ще нас порадує

Синоптикиня Наталка Діденко на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук повідомляє: "Перше вересня, звичайно, прийшло. Але на календарі та в неділю. А без школярів та студентів це не рахується. Тому осінь шляхетно поступилася літу ще одним днем і почнеться шкільним гамором, зляканими першокласниками та самовпевненими старшокласникам, власне, другого вересня, у понеділок. І хоча шкільний гамір через війну не повсюди буде чути, швидше он-лайн, але цей день - початок осені та початок нового шкільного року - завжди особливий і красивий.

Ранок 2-го вересня в Україні буде свіжим, +18+23 градуси, день спекотним, +28+33, вечір знову свіжим. Так що можна одягати красиві сукні, стильні білі кросівки, після школи полежати на травичці)

Антициклон організує суху сонячну погоду, лише у південній частині України та місцями на Дніпропетровщині ймовірні грозові дощі.

У Києві 2-го вересня очікується світлий сонячний день із максимальною температурою до +30 градусів.

"До речі, тим, хто цікавиться термінами ʼбабиногоʼ літа. Перше, молоде ʼбабинеʼ літо, зазвичай, триває з 28-го серпня по 11-те вересня. Так що, дорогі баби, привітно зустрічаємо юну осінь, допомагаємо їй зорієнтуватися що й до чого))" - пише пані Наталка.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: