Догори
Дати відгук

Чоловік впав в колодязь і понад п’ять годин кликав на допомогу (фото, відео)

Медики госпіталізували чоловіка до вознесенської лікарні, де він зараз проходить обстеження.

2 хв на прочитання17 Лютого 2021, 21:12
Чоловік впав в колодязь і понад п’ять годин кликав на допомогу Чоловік впав в колодязь і понад п’ять годин кликав на допомогу
Поділитись:

В Миколаївській області в селі Дорошівка врятували киянина, який провалився в колодязь і понад п’ять годин кликав на допомогу.

 Про це повідомили в ГУНП області сьогодні, 17 лютого.

Інцицент трапився 16 лютого. Дільничний Микола Коваленко перебував на своїй обслуговуваній території. О 14:15 на вулиці до правоохоронця звернулась місцева мешканка. Вона розповіла, що по вулиці Мира, 210 у колодязі знаходиться чоловік та кличе на допомогу.  

Поліцейський викликав швидку допомогу та рятувальників, але не можна було гаяти часу. Тож він знайшов мотузку, яку спустив чоловікові. Потерпілий обмотався нею, і дільничний витяг його. Замерзлого врятованого переодягли в сухий одяг, вкрили ковдрою та передали лікарям швидкої допомоги, а рятувальники допомогли дістати з колодязя його особисті речі.

Медики госпіталізували чоловіка до вознесенської лікарні, де він зараз проходить обстеження. Наразі його життю нічого не загрожує.

Як виявилось, потерпілий – 43-річний киянин, Андрій Р..  Вознесенський район він проїжджав, рухаючись на власному автомобілі з Києва. Дорогою йому стало зле. Він зупинився біля колодязя – і зараз не може пояснити, як все сталося – чи мав він на думці набрати води, або просто сперся, але каже, що послизнувся та впав у криницю. Там було до колін крижаної води.  

На допомогу чоловік кликав понад п’ять годин, поки його не почула перехожа місцева мешканка, та не прийшов на порятунок дільничний Микола Коваленко.  

До слова, у Києві потяг протаранив автівку: пасажир загинув, водія затримали (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.