Догори
Дати відгук

Через погіршення погодних умов фахівці ДТЕК переходять в посилений режим роботи

У Київській й Одеській областях у зв'язку із прогнозованим погіршенням погоди енергетики ДТЕК переходять у посилений режим роботи.

1 хв на прочитання06 Січня 2024, 18:45
Через погіршення погодних умов фахівці ДТЕК переходять в посилений режим роботи Через погіршення погодних умов фахівці ДТЕК переходять в посилений режим роботи
Поділитись:

Про це інформує пресслужба ДТЕК.

"За прогнозами синоптиків впродовж 7-9 січня очікується погіршення погоди. Через це енергетики переходять в посилений режим роботи та готуються максимально швидко ліквідовувати наслідки аварій, в разі їх виникнення", – зазначили в компанії.

Водночас у Міністерстві енергетики наголосили на важливості зменшення навантаження на енергосистему в пікові години споживання. У вихідні це час із 10:00 до 12:00 та з 18:00 до 20:00.

Також як ми вже повідомляли, що у зв'язку з прогнозованим різким зниженням температури повітря Рада оборони Києва затвердила алгоритми координації та узгодження дій Сил оборони, правоохоронних органів, Державної служби з надзвичайних ситуацій і районних державних адміністрацій у критичних ситуаціях, спричинених негодою.

Пункти Незламності, зокрема, і Пункти незламності відповідального бізнесу, мають працювати цілодобово та бути забезпечені всім необхідним. Кожен може знайти найближчий «пункт незламності» у застосунку «Дія».

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.